Днешният ден служи като огледало, което ни отразява

  • 20 юли 2019 06:20

  • 3524
  • 0
Днешният ден служи като огледало, което ни отразява
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 00:21ч до 13:03ч на 22 юли.

Тук Луната се чувства много добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки преживявания. Засилва се чувството за мистицизъм. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като понякога показват истинска сантименталност. Полезно е да посетите изложба в музей, да гледате любим филм, да отидете на театър или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка. Може да се използват духовни практики.

Стъпалата не бива да се натоварват, да се снижи всяка физическа активност и по възможност повече да се седи или лежи.

Доминиращ 18 лунен ден от 22:45ч на 19 юли до 23:13ч на 20 юли

Днешният ден служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижката активизира вашата енергетика, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3524 0

Свързани новини

Водещи новини