Звездите за сряда: Не взимайте кредити и не давайте заеми

  • 17 юли 2019 06:28

  • 2801
  • 0
Звездите за сряда: Не взимайте кредити и не давайте заеми
© Novini.bg

В 00:32ч предстои частично лунно затъмнение, а в 00:39ч има пълнолуние в знак Козирог.

В такива дни се увеличават психологическите и здравословните проблеми.  Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното. Също така в този период нежният пол проявява психо-емоционална нестабилност, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разума. Конфликти, наранявания, здравословни проблеми, негативни фактори, непредвидени ситуации, свързани с пътуване ще продължат да бъдат на преден план. Могат да възникнат икономически проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате съзнателно и благоразумно, да избягвате импулсивни постъпки.
 

Луната е в знак Козирог до 12:20ч, през което време се движи на празен ход.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. Това време не е добро за различни видове придобивки, в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

Не засаждайте нищо в градината, има вероятност да получите малка реколта или посаденото да загине.

Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот.

Луната преминава в знак Водолей в 12:20ч, където ще остане до 00:21ч на 20 юли.

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Не се препоръчва в този период да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не се препоръчва никого да допускате вътре в интимния си свят.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Доминиращ 15 лунен ден от 20:53ч на 16 юли до 21:37ч на 17 юли

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да я контролираме. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Отрицателното влияние на този лунен ден (който се счита за сатанински) се утежнява от факта, че съвпада с пълната луна. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища –  Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 21:37ч на 17 юли до 22:13ч на 18 юли

29 слънчев ден – В 29 слънчев ден може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове.

 

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2801 0

Свързани новини

Водещи новини