Да се ограничат контактите и да се избягват спорове

  • 10 юли 2019 06:02

  • 4004
  • 0
Да се ограничат контактите и да се избягват спорове
© Pixabay

Луната до 12:30ч. е в знак Везни и се движи на празен ход.

През този период Луната е неефективна, „почива”, затова не предприемайте нищо, тъй като няма да имате подкрепата й.

В 12:30ч Луната преминава в знак Скорпион.

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за по-късно.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържания.

Продължава 8 лунен ден от 13:35ч на 9 юли до 14:45ч на 10 юли

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Ден на вътрешна трансформация. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Следва 9 лунен ден от 14:45ч на 10 юли до 15:53ч на 11 юли

Този лунен ден е първия критичен ден от лунния цикъл. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, а реакцията ни на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Благоприятно е за провеждане на диагностика. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва много да са внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

22 слънчев ден – Подходящо е освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4004 0

Свързани новини

Водещи новини