Астропрогнозата за днес: Ден за нежност

  • 03 юли 2019 06:33

  • 4466
  • 0
Астропрогнозата за днес: Ден за нежност
© Getty (архив)

  Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Луната е в знак Рак до 06:20 ч на 4 юли

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Характерни са капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Мнозина ще искат да почувстват подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснат. Поведението става малко неконтролируемо и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:22ч на 3 юли до 07:29ч на 4 юли

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

15 слънчев ден - Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4466 0

Свързани новини

Водещи новини