Днес е вълшебен ден

  • 28 юни 2019 06:11

  • 5969
  • 0
Днес е вълшебен ден
© Pixabay

Намаляваща Луна в знак Телец до 00:10ч на 30 юни.

Периодът на Луната в Телец може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение.

Луната в знак Телец носи на хората спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност. Силни изблици на гняв и недоволство практически са невъзможни освен в редки случаи. Луната увеличава самоконтрола. Ще спомогне за завършване на вече започналите дела, но ще попречи на прилагането на нови идеи.

Луната изобщо действа по различен начин на всеки. Някои хора усещат прилив на енергия по време на преминаването и знака Телец, работата им е по-продуктивна. Мнозина се чувстват емоционално комфортно, получавайки от нощното светило бодрост. Това време не е благоприятно за прояви на щедрост.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Възможни са също заболявания на назофаринкса, ларинкса и нервната система.

Доминиращ 25 лунен ден от 02:51ч на 28 юни до 03:20ч на 29 юни

Символи на деня са раковината, костенурката, два съда с жива и мъртва вода. Денят е пасивен, съзерцателен, период на самота, концентрация. Можете да направите лечебно гладуване, да работите за подобряване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат очистени от шлаките, духовни и физически, да слушат вътрешния си глас; бързината е противопоказна. 

Този ден е вълшебен ден, подобно на 22-тия лунен ден. В човек се активира сидхи (суперсилата). Това е денят, в който идва мъдростта и когато всеки може до някаква степен да стане пророк. Ако работите с енергиите на деня, тогава 25-ия лунен ден ще ви даде възможност да получите тази мъдрост. Но за да се избегне вредата от това, човек трябва да е чист. Първата практика в този ден е почистване. Постът (лечебното гладуване) също така спомага за духовното очистване.

На този ден е необходимо да се отървете от различни шлаки: физически, астрални, умствени. Полезно е да се почисти тялото. Необходимо е да се отървете от негативните емоции чрез дихателни упражнения. Умственото прочистване чрез молитви също е полезно. 

Всеки човек има свой вътрешен глас. Това е нашият ангел-пазител, който ни говори. 
На 25-ия лунен ден трябва да слушате вътрешния си глас и да сте особено внимателни към получаваната информация.

Първата половина на деня е неблагоприятна, като част от негативните тенденции на предходния ден продължават. Летаргията и обострянето на хроничните заболявания са възможни по това време като проява на предишните енергийни разходи. Следователно, през първата половина е най-добре да се ангажирате с индивидуални дейности и укрепване на здравето. Втората половина е по-благоприятна и ви позволява да постигнете целите си. 

Не трябва да се бърза. По-добре е да не приемате никакви лекарства. Ушите трябва да се пазят, да не се пробиват. В 25-тия лунен ден могат да се включат свръхестествени способности: телепатия, ясновидство, ясночуване, но не трябва да ги стимулирате. Ако не сте се занимавали с изчистване на организма, преди не сте работили съзнателно, тогава е нужно да бъдете предпазливи и да не правите това, което не знаете и не сте го правили. Спонтанното включване на тези енергии може да завърши със сълзи. Неправилното им използване може да доведе до заболявания на ушите. Дори пъпка на ухото също е знак.

Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Много е полезно да се занимавате със секс във вода, например в езеро, във ваната или под душа. Ако имате проблеми с пикочо-половата система, избягвайте да го правите, тъй като може да възникне обостряне.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия.

10 слънчев ден - Не се приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Подходящо време за уединение, самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5969 0

Свързани новини

Водещи новини