Търсете във всичко златната среда

  • 19 юни 2019 05:58

  • 2483
  • 0
Търсете във всичко златната среда
© Pixabay

Меркурий прави съвпад с Марс в знак Рак, а тези две планети ще противостоят на Плутон в Козирог. Това ще предизвика неминуемо напрежение и по-сериозни проблеми. Меркурий отговаря за общуването, а Марс и Плутон носят голяма доза агресия. Направете всичко възможно да не влизате в междуличностни борби, които са безсмислени и твърде опасни.

Луната е в знак Козирог до 05:02ч на 20 юни

Добре се удава конкретната работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства чувството за дълг и отговорност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Да не се посещават през това време чакръкчии. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Доминиращ 16 лунен ден от 22:11ч на 18 юни до 22:58ч на 19 юни

Символи на деня са пеперудата, гълъбът - олицетворяващи духовна чистота, върховна справедливост, способност да се разбират всички, липса на осъждане.

Денят е пасивен, за съзерцание и за миротворство и трябва да се прекара спокойно, без никакво бързане и припряност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, той ще се радва на живота и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Добър период за занимания с творчество. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Не трябва да се крещи и вика, да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се постарайте да разберете другите хора. Запазвайте спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите ви, получите някое петънце през деня, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Лунният календар препоръчва да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо време за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за почивка във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:58ч на 19 юни до 23:39ч на 20 юни

01 слънчев ден - Този ден е благоприятен за оптимистите и хората, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, лидери, ръководители. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Към инициативите трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Ако имате съмнения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2483 0

Свързани новини

Водещи новини