Слугите на Дявола ръководят този ден

  • 18 юни 2019 06:58

  • 4556
  • 0
Слугите на Дявола ръководят този ден
© pixabay

Луната е в знак Козирог до 05:02ч на 20 юни. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега са подтиснати.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 15 лунен ден от 21:16ч на 17 юни до 22:11ч на 18 юни

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. В този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира. Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден.

Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Възниква силно желание за плътски удоволствия, но сексът носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 22:11ч на 18 юни до 22:58ч на 19 юни

30 слънчев ден - Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по- малко сред странични. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти. Агресията е недопустима под никакъв предлог. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние. Благоприятно е да гори огън в днешния ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини