Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околния свят

  • 24 май 2019 07:41

  • 6993
  • 0
Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околния свят
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Уязвими са коленете, долните стави. Не се препоръчва дълго вървене.

Доминиращ 20 лунен ден от 01:03ч на 24 май до 01:41ч на 25 май

Ден за алхимия на духа.

Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Можете да получите откровения от Висшите сили, да откриете същността на проблема, който ви вълнува или да получите изчерпателна информация, от която се нуждаете. Ако не харесвате някакви черти на вашия характер или външен вид - този ден е прекрасен както за вътрешна, така и за външна трансформация.

Вибрациите на 20 лунен ден са такива, че ако го прекарате в добро и весело настроение, с усмивка и доброжелателност, то позитивното ви настроение ще постави здрава основа за успех за дълъг период напред. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Благоприятен за всякакви начинания, за пътуване, за вършене на домакинска работа, за ремонти. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Покажете грижа и внимание към близките ви.

Посетете роднини, направете подаръци. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не сте за подстригване, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Днес е 5 слънчев ден

– Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Добре е по-малко да говорите.

Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6993 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини