Вселената помага да реализирате своите планове

  • 13 май 2019 06:08

  • 6186
  • 0
 Вселената помага да реализирате своите планове
©

Луната е в знак Дева до 21:52ч на 14 май. 

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.
Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Продължава 9 лунен ден до 14:19ч на 13 май (от 13:06ч на 12 май)

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.
Напрегнато време. Лесно възникват конфликтни ситуации, спорове, в хората се проявяват тъмните им страни. Могат да се появят тревоги, мрачни мисли. Добре е да бъдете търпеливи, сдържани, да се ограничат контактите. Препоръчително е да прекарате повече време  у дома, в кръга на най-близките хора или в уединение. Важните срещи може да прехвърлите за следобед. Пазете се от измами и всевъзможни изкушения. Може подстригване до 14:19ч

Продължава 10 лунен ден от 14:19ч до 15:31ч на 14 май

Десетият лунен ден притежава най-мощната благоприятна магия на целия лунен месец. Символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Десетият лунен ден е ключът към началото на въплъщението на желаното. Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония и достъпни за човека.
Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден.
Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута.
Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Не се препоръчва да се подстригвате след 14:19ч.
Сънищата могат да бъдат двузначни: ако ви се присъни нещо приятно и приказно, такъв сън скоро няма да се сбъдне, но тревожния сън може да се окаже пророчески.

Днес е 24 слънчев ден – Труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. В старите времена се смятало, че в 24-ия слънчев ден Сатаната увеличава могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на изпитание силата на човешките души за вярност към своите религиозни убеждения. Този слънчев ден е благоприятен за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, влизане в конфронтации. Трябва да се подготвите да отблъсквате атаките на тъмните сили.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6186 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини