В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

  • 04 май 2019 06:39

  • 5100
  • 0
В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище
© Pixabay (архив)

Луната е в знак Телец до 06:41ч на 6 май.

Хората са пестеливи, практични, по-земни, по-рационални. Увеличава се желанието за натрупване на придобивки, спестявания, търси се изгодата във всяко нещо. Засилва се чувството на мързел при мнозина. Нуждаят се от повече основания, за да направят нещо. Не е желателно да се започва нищо ново.

Ларинкса, щитовидната жлеза и хормоналната система са уязвими. Да се пази гърлото от простуда и викане.

29 лунен ден от 06:22ч на 4 май до 01:47ч на 5 май.

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване, Рейки. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които са уморени от обичайния начин на живот и планират големи промени за бъдещето. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас.

Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Днес е 15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията. Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5100 0

Свързани новини

Водещи новини