Не предприемайте нищо ново и важно днес

  • 01 май 2019 06:43

  • 3841
  • 2
Не предприемайте нищо ново и важно днес
©

Меркурий е в секстил с Марс – Днес и утре можете да почувствате прилив на енергия, да се появят нови идеи, да намерите решения на проблемите, макар още да не е дошло времето за тяхното изпълнение.

Квадратурата на Меркурий и Сатурн изисква да бъдем дисциплинирани и организирани. Този аспект носи неувереност в себе си, в своите знания, мисли и думи. Трудно ще се изразяват мислите и още по-трудно околните ще могат да ги разбират. Постарайте се всичко започнато да се доведе до логически завършек. Трябва да се осъзнае, че опасността произлиза не от самия проблем, а от вашето отношение към него.

Луната е в знак Риби и се движи на празен ход до 13:25ч.

Отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не се вземат важни и отговорни решения. Не предприемайте нищо ново и важно, не правете скъпи покупки.

В 13:25ч Луната преминава в знак Овен. Това влияние прави човек нетърпелив, не може търпи наличието на невидими окови. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените.

26 лунен ден от 05:06ч на 1 май до 05:31ч на 2 май.

Символ на деня са жабата, блатото. Жабата е олицетворение на мъдростта, но тази мъдрост не носи никаква полза на човек, тъй като го дебне лъжливата илюзия на собствените му постижения. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите напразно силите си. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни.

Благоприятно за посещение на църква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се направи гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 12 слънчев ден – В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете себе си от негативните емоции.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3841 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
вв

2019.05.01 | 09:44

2

Астрологията е една заблуда чрез която рогатия цели да всява раздори в семействата,и да оплита много хора в мрежите си!Представете си едно семейство в което единият е запален по астрологичните съвети а другият и пет пари не дава за това.Единият иска днес да отидат някъде заедно,или да свършат някаква работа или нещо подобно.Отговора на "астролога" е:днес е лош енергиен ден и не ми се ходи никъде,или не ми се пътува с кола,или не трябва да харчим пари,или не е добър деня за нов бизнес, не е добър ден за секс и т.н.И естествено ето ти го раздора в семейството!

САЙТА НА ЦВИНОКИО

2019.05.01 | 07:23

1

МНОГО СЕКС ВИ ОЧАКВА ДНЕС.КУПЕТЕ СИ ПОВЕЧЕ ,ПРЕЗАРВАТИВИ.

Добави коментар

Водещи новини