В този ден в нас се пробуждат скрити сили

  • 29 април 2019 06:01

  • 4187
  • 0
В този ден в нас се пробуждат скрити сили
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 01:13ч до 13:25ч на 1 май.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, чувството за общност с всички хора, увеличава способността за интуитивно проникване в нещата и явленията, но също така увеличава лековерието, доверчивостта, създава желание да се отпуснеш, да помързелуваш,  склонност към самосъжаление. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време в хората отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не приемате важни и отговорни решения. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания. Благоприятно време за всички дейности, които изискват фантазия, за романтика и любов.

Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Те трябва да са максимално удобни. Не се препоръчва употреба на алкохол и кафе. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

24 лунен ден от 04:12ч на 29 април до 04:40ч на 30 април.

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Подходящо е за уединение на влюбени сърца.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.

Днес е 10 слънчев ден – Не се отнасяйте твърде сериозно към живота днес. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4187 0

Водещи новини