Астропрогнозата: Денят е посветен на любовта

  • 25 април 2019 06:23

  • 4905
  • 0
Астропрогнозата: Денят е посветен на любовта
© Getty (архив)

Луната е в земния знак Козирог до 12:28ч на 26 април.

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии. Голяма е вероятността да срещнете пречки в работния процес, затова се подгответе психически за забавяне и бавно решаване на проблемите. Не забравяйте да планирате всяка стъпка и не забравяйте да се придържате към работната етика. Периодът е успешен за служителите на държавните структури, за политици, юристи.

Децата в този период са по-спокойни, но склонни към хитруване и упоритост. Помогнете им да развият положителни качества към ред, дисциплина, точност, пестеливост. Учете ги да развиват волята и търпението си, да постигнат целта си, да уважават старите хора, традициите, историята.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. Подходящо е за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система.

20 лунен ден от 01:38ч на 25 април до 02:25ч на 26 април

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символна този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.

В 20 лунен ден е уязвим стомахът, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи.Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

Сънищата са непосредствено свързани с конфликта между вашата личност и обществото.

Това могат да бъдат родители, деца, партньор, колеги и други. Анализирайки символите в съня си, трябва да намерите отговор на един прост въпрос: какво да направите, за да постигнете хармония между себе си и света.

Днес е 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас.

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4905 0

Свързани новини

Водещи новини