Ден за установяване на мир и равновесие

  • 24 април 2019 06:22

  • 2290
  • 0
Ден за установяване на мир и равновесие
© Pixabay

На 24 април Плутон става ретрограден до 3 октомври 2019 година. В някои области ще внесе разрушения, загуби, болезнени промени. В личен план събитията зависят от позицията му в личния ви хороскоп.

Ретроградното движение на Плутон ще ни подтиква да преразгледаме досегашните си позиции, възгледи, връзки и да предприемем промени там, където е нужно, в съответната област от живота си, да изоставим онова, което е вече отживяло, старо и ненужно и не ни върши работа.

Луната влиза в земния знак Козирог от 01:51ч, където ще пребивава до 12:28ч на 26 април.

Луната се намира в дома на Сатурн - бог на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Ентусиазмът и романтизмът присъщи на Луната в Стрелец, преминават в трезви и здрави емоции. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Ефективността и работоспособността се увеличават значително. Хората търпеливо, мирно, продуктивно работят. По това време е лесно да се изградят стратегии. Тъй като обаче лунният ден днес е неблагоприятен, може да се появи емоционален студ, безразличие, манипулация на чужди чувства с егоистични цели.

Този период е успешен за служителите на държавните структури - началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители, юристи. По-малко благоприятно е за художници, творци, търговци и занаятчии.

Децата стават в този период по-спокойни, но склонни към хитрост, упоритост, желание да управляват. Помогнете им да развият положителни качества към реда, дисциплина, точност, пестеливост. Учете ги да развиват волята, да постигнат целта си. Насърчете ги да мечтаят за бъдещата си професия, за своето призвание: в такива дни далечните цели са по-лесни за формиране. Особено важно е да научим децата да уважават и обичат старите хора, традициите, историята и да развиват своето търпение.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

19 лунен ден от 00:44ч на 24 април до 01:38ч на 25 април

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Днес е 5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи ще получи благословия.

Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2290 0

Свързани новини

Водещи новини