Ден за разкрепостеност и радост от битието

  • 22 април 2019 06:05

  • 5706
  • 0
Ден за разкрепостеност и радост от битието
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 01:510ч на 24 април.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. Активността също се засилва. Хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Опасни са проявите на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

Продължава 17 лунен ден до 23:43ч на 22 април (от 22:37ч на 21 април)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се създават произведения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

 В този ден забравете за всичките си грижи. Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

В този ден може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Секса в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 23:43ч на 22 април до 00:44ч на 24 април.

Днес е 3 слънчев ден – Може да ви получите внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5706 0

Водещи новини