Ден на очистване и вътрешна трансформация

  • 12 април 2019 06:26

  • 7325
  • 0
Ден на очистване и вътрешна трансформация
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 10:51ч на 13 април. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Започват са се проявяват тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Лесно се поддаваме на емоционалните реакции.

Засилва се интуицията. Добре е да се въздържате от критики и предявяване на претенции. Време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Не яжте тежка храна, не преяждайте.

Продължава 7 лунен ден от 10:54ч на 11 април до 11:51ч на 12 април

Доминиращ 8 лунен ден от 11:51ч на 12 април до 12:55ч на13 април

Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

На този ден във всеки човек "изгаря" по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да бъде променливо. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

По-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Най-добре е да избегнете секса. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Може да получите отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7325 0

Свързани новини

Водещи новини