Съветът на звездите: Не яжте тежка храна!

  • 11 април 2019 06:18

  • 5588
  • 0
Съветът на звездите: Не яжте тежка храна!
© Булфото (архив)

Луната е в знак Рак от 06:32ч до 10:51ч на 13 април.

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Човек лесно се поддава на бързите емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Не яжте тежка храна, не преяждайте.

Продължава 6 лунен ден от 10:06ч на 10 април до 10:54ч на 11 април

Доминиращ 7 лунен ден от 10:54ч на 11 април до 11:51ч на 12 април

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяте отговорно и да се постараете да я използваме само за съзидателни цели. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Добре е да отправите своята активност към изпълнение на вашите замисли и планове, само че бъдете повече предпазливи. Могат да станат непредвидени събития. За поетите и писателите настъпва време за творческо вдъхновение.

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка искрена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с лошите.

Желателно е да се говори по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Не провокирайте партньора си и другите хора да казват ненужни думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани по един или друг начин.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Не е желателно да се вадят зъби. В 7- я лунен ден може да се работи над корекция на речта, заекване. Болестите започващи в този лунен ден са лесно излечими и няма да станат хронични.

Стайните растения също се нуждаят от грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят с красотата си.

При секса в този лунен ден не трябва да се бърза. Необходима е любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

Подходящо е за подстригване.

Хубаво е на сън да се видят починали предци.

Днес е 22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5588 0

Свързани новини

Водещи новини