Ден за получаване на любов и благодат

  • 10 април 2019 06:15

  • 3888
  • 0
Ден за получаване на любов и благодат
© Pixabay

Юпитер става ретрограден до 11 август. Луната е в знак Близнаци до 06:32ч на 11 април.

Лунната същност сега остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-разговорливи, но и по-склонни да изпуснат нещо излишно. Емоциите променливи, повърхностни. Мнозина може да се почувстват раздвоени. В този лунен период околните ще оказват върху вас огромно въздействие. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършек, какъвто сте планирали. Сега е много благоприятно за литературно творчество. В такива дни трудно се стои на едно място.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши.

Продължава 5 лунен ден от 09:25ч на 9 април до 10:06ч на 10 април

Доминиращ 6 лунен ден от 10:06ч на 10 април до 10:54ч на 11 април

Благословен ден – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Днес е по-добре да се откажете от активни действия и да водите спокоен начин на живот. На този ден не трябва да очаквате никакви изненади, всичко тече спокойно и хармонично, преминава гладко и без шум.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а по-какъв начин ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и анализи. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. На този ден се препоръчва да се търсят изгубени неща, както и да се започне търсенето на изчезнали хора и животни - голяма е вероятността да се получи информация за тях.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза. В този лунен ден секса укрепва здравето.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3888 0

Свързани новини

Водещи новини