Време за проверка на верността към принципите

  • 09 април 2019 06:34

  • 2662
  • 0
Време за проверка на верността към принципите
© pixabay

Луната е в знак Близнаци от 00:16 ч до 06:32 ч на 11 април. Хората стават по-активни, по екстровертни, по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Благоприятно време за интелектуалците, журналистите.

Най-доброто време за комуникация, за изказване на мнение. В такива дни трудно се стои на едно място. През този период се провеждат се много повече телефонни разговори, дискусии, пътувания.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение.

Продължава 4 лунен ден от 08:51ч на 8 април до 09:25ч на 9 април

Доминиращ 5 лунен ден от 09:25ч на 9 април до 10:06ч на 10 април

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Това е време на проверка на верността към принципите. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Физическото натоварване е полезно.

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятен ден. Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден е забранено да показвате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията.

Според поверието днес е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото, включително риба. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

На този ден растенията започват активно да растат и функционират, докато земята „издишва“. Жизнените сокове преминават от корена по стъблото до плода. Чудесно време за засаждане и разсаждане на земеделски култури, храсти и овощни дървета.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние. Сънищата отразяват вътрешното състояние на човек, тъй като стават промени на духовно ниво, трансформация от едно състояние в друго. Правилното тълкуване на съня може да покаже в коя посока се движите.

Сънищата на този лунен ден носят интересна информация: да видите път или че пътувате - предстоят приятни събития, ако има сълзи - тялото се изчиства. Сънуване на неприятности - сигнал, че трябва да се погрижите за здравето си.

Днес е 20 слънчев ден – Хубаво е, ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми. Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии. Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако до вас падне перо от птица – очаква ви блага вест. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях, особено за дома и семейството.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2662 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини