Ден за вътрешна трансформация

  • 26 март 2019 06:49

  • 3118
  • 0
Ден за вътрешна трансформация
© pixabay

Луната е в знак Стрелец до 16:09 ч на 27 март. В такива дни настройката е идеалистична и философска. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост, щедрост, великодушие, решителност.

Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Засилва желанието за пътуване, за приключения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги разстояния пеша. Да се избягва мазна и тежка храна. За предпочитане е да се избягват преливане на кръв и донорски процедури.

Доминиращ 20 лунен ден от 23:56 ч на 25 март до 00:58 ч на 27 март

Орелът е символ на деня и символизира духовно просветление, прелитане над света на реалността. Ден на разбирането на вашия духовен път, вземане на важни решения и извършване на важни действия. Денят, в който можете да се издигнете на по-високо духовно ниво. Период на вътрешна трансформация. Не гледайте на нещата, а на връзката между тях, и тогава истината ще ви бъде разкрита. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно.

Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден помага да се намери истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, спрете неприятно общуване. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това. Не бива да се проявява арогантност и високо самочувствие, гордост и високомерие. Ако се държите по този начин, лесно можете да паднете от височината и падането няма да е приятно. Не допускайте конфликти. Може да се получи верижна реакция.

Може би за известно време ще ви се иска да сте сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване на дома. Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, но могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - В секса не е необходимо да внасяте сега нови елементи. Старата любовна техника е по- добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или милиметър от някой кичур. Това положително ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние.

Днес е 6 слънчев ден - Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини