Дайте име на колата

  • 18 март 2019 15:53

  • 3310
  • 0
Дайте име на колата
© Pixabay

Колата отдавна не е лукс, а необходимо превозно средство, с което ежедневно прекарваме много време като отиваме на работа, до магазина, отскачаме до село или вилата, на почивка, на разходка. Желателно е на колата да се даде име. Колата не трябва да бъде обиждана, ритана и ругана.

Чувала съм как някои мъже употребяват изрази като: ”Какво се магарясваш, пустия такава.”, „Да ти се не види бракмата.” и т.н. В колата присъства жива енергия и не бива да я оскърбявате. Това не е просто купчина ламарина. Това е движещ механизъм, който работи в полза на човека и осигурява неговата безопасност на живота. Към колата трябва да се държите мило и нежно, да засвидетелствате уважение, да й благодарите, че ви служи добре. Мъжът трябва да се държи към нея като към любовница, а жената - като към най-добра приятелка. Доброто енергийно отношение спомага техниката да ви служи добре, да не се поврежда и да не катастрофира.

Хубаво е да имате в колата розов кварц. Този камък предпазва от катастрофи и носи хармония. Полезно е да имате също икона на св. Мина, който пази хората, които са на път. Псалм 91 е добре винаги да носите в себе си, защото също осигурява защита.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3310 0

Водещи новини