Динамична седмица ще имат Водолеите и Лъвовете

През седмицата Луната ще преминава през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Предупреждение: Влиянието на всички аспекти започва преди датата на точния аспект и продължава и в следващите дни.

На 18 март Меркурий е в секстил с Марс. - През този период можете да почувствате прилив на енергия, да се появят нови идеи, да намерите решения на проблемите, макар още да не е дошло времето за тяхното изпълнение.

На 20 март Марс образува тригон с Плутон. - Добро време за работа в екип и изпълнение на общите задачи. Благоприятни са отношенията с обществените организации, влиятелните структури. Успешно е за разпределяне на печалби, налози, дългове и застраховки.

На 20 март Меркурий образува секстил със Сатурн. – Носи организираност, отпадат временните ограничения. По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката

На 21 март в 00:00ч Слънцето преминава в знак Овен и настъпва пролетното равноденствие. В 03:44ч настъпва пълнолуние в 00°09' Везни.  Започва нов астрологичен цикъл. Огнените динамични енергии на Слънцето ще спомогнат на мнозина да се събудят от зимния сън и да се подготвят за активни действия. Това пълнолуние извежда на преден план темите за взаимоотношенията и сътрудничеството. Не се страхувайте от промяната: освободете се от миналото и се отворете за нова любов, нова връзка, нова страница от живота си. Неподходящо време за признание в любов, за сключване на брак.

На 21 март Венера в квадрат с Марс - Време на силни емоции и вътрешно напрежение. Ревността и чувството за собственост могат да създадат проблеми. Във връзките това може да е време на разногласия и силни страсти. Отложете решението на спорни въпроси.

Венера в секстил с Юпитер. По-лесно може да се постигне съгласие по спорни въпроси. Добро време за решаване на правни въпроси. Подходящ аспект за финансите. Може да се увеличи апетитът ви и желанието за сладко. Лесно се покачват килограми.

На 24 март Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията е по-силна от логиката. Добро време за поетично, литературно и музикално творчество, за медитация, за вътрешна духовна работа. Но в същото време се увеличава разсеяността, илюзиите, заблудите, измамите, кражбите. Изкривяване на информацията и фактите. Създава се благодатна почва за всякакви слухове, разпространение на фалшиви новини. Бъдете предпазливи при работа с цифри, документи, пари. Не сключвайте и не подписвайте договори и важни документи, не вземайте важни решения, които определят бъдещето ви. Да се внимава с лекарствата, особено наркотичните средства и алкохола.

Благоприятни дни за подстригване – 18, 19 (до 16:40ч), 24 март.

Луната се движи на празен ход – нищо ново да не се предприема, да не се сключват договори, да не се купуват скъпи вещи. Време за рутинна работа или почивка.

18.03.19  17:20 - 19.03.19  03:42
20.03.19  17:23 - 21.03.19  03:29
22.03.19  20:11 - 23.03.19  04:17

Овен – През седмицата ще имате подкрепата на звездите, особено когато Слънцето премине след 20-то число във вашия знак. Ще се изявите като креативни, енергични и предприемчиви личности и ще действате целенасочено и практично. Ще имате възможност да наваксате пропуснатите възможности. Основното условие за успех е да имате ясна и конкретно определена цел. Трябва да се съсредоточите върху дребните детайли на работното място и у дома. Именно тези неща ще спомогнат за успеха, но е по-добре да се откажете от глобалните планове, има риск от провал. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата. В противен случай ще бъде по-трудно да реализирате плановете си.

Не трябва да се занимавате с покупко-продажба на недвижими имоти. Пазете пари на сигурно място. Няма да има успех и после ще останете разочаровани. Отношенията с близки хора, които са по-възрастни от вас, могат да се влошат.

Благоприятни дни – 18
Неблагоприятни дни – 21, 22

Телец –За трудолюбивите Телци тази седмица ще бъде изненадващо продуктивна. Ще можете да постигнете стратегически цели с достатъчно постоянство и упорита работа. 19 и 21 март са най-положителните дни, така че не ги пропускайте и действайте. Сега е моментът да завършите и отложените дела. Ориентирайте се върху практическия резултат и ще успеете. Пригответе се за факта, че ще имате малко време за почивка, но резултатът ще ви зарадва за дълго време. В промишленото производство не пренебрегвайте правилата за безопасност - възможни са наранявания.

От финансова гледна точка трябва да бъдете по-внимателни. Много скоро ще се нуждаете от значителна сума пари, така че сега е по-добре да спестявате. Нежелателно е да се извършват плащания с кредитни карти и да се откриват нови сметки. Не предприемайте нищо, което би увеличило риска от материални загуби. В неделя, пасивната почивка е за предпочитане, наспете се хубаво.

Благоприятни дни – 19, 20
Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

Близнаци – Благоприятна седмица, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. Не се изключва спешно пътуване по служебни дела или лични задачи. Бизнесмените ще почувстват засилване на конкуренцията. Тези, които градят своя бизнес на базата на партньорско сътрудничество, могат да се окажат в ситуация, в която ще ви бъде трудно да повлияете по някакъв начин на поведението на партньора ви. Препоръчва се да обръщате повече внимание на здравето. Особено важно е да спазвате правилен режим.

Бъдете изключително внимателни във всичко, умерено изразходвайте силите си. Избягвайте да се претоварвате. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте,  дори ако обстоятелствата го изискват. Действайте на принципа: седем пъти премери, един път отрежи, за ​​да не стават грешки. И колкото е възможно повече да контролирате собствените си емоции. Бъдете по-уверени и се усмихвайте по-често. Това ви прави много очарователни.

Благоприятни дни – 18, 21, 22
Неблагоприятни дни – 19, 20

Рак – Седмицата няма да се отличава с нищо особено. Често ще разчитате на своята интуиция, но и звездите ще ви подкрепят в начинанията ви. Ще ви бъде малко трудно, но ще се справите с работата. Обменът на мнения и навременната информация също така са важни за успеха. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого.

Могат да настъпят сериозни промени в живота, за което свидетелстват различните аспекти на планетите. Планирано пътуване или почивка с приятели ще донесе много радост, не се отказвайте от това удоволствие. Това е най-добре да стане в края на седмицата, така че да не се притеснявате от мисли за работа и наистина да можете да се отпуснете. През следващите дни  звездните влияния ще ви направят по-харизматични и очарователни. Хармонично развитие на любовните отношения. Може да има възраждане на романтичните връзки и партньорства. Шансове има и за тези, които са сами, но е необходимо да бъдете по-активни и да водите по-отворен живот.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24
Неблагоприятни дни – 21, 22

Лъв – Динамична седмица. Енергийният тонус започва да се увеличава, ставате по-активни, енергични и предприемчиви. Периодът като цяло не е много благоприятен, въпреки наличието на динамика в ежедневието ви. През тази седмица успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваността в действията. В понеделник не трябва да планирате нищо солидно, бъдете готови да действате според обстоятелствата. Във вторник не разчитайте на другите, правете всичко сами. Не бързайте и не поемайте никакви големи задължения. Може да се наложи да се разделите с някого или с нещо, да внесете сериозни промени в живота си. По това време е важно да бъдете по-предпазливи и да обмисляте внимателно действията си.

Употребявайте максимален контрол над думите и действията. Колкото повече се подрежда всичко около вас, толкова по-добро ще бъде вашето самочувствие. Отделете повече свободно време на семейството и децата през уикенда. Укрепете връзката между поколенията. Вашата нежност и загриженост за любимия човек може да изглади всякакви противоречия.

Благоприятни дни – 21, 22
Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

Дева – Седмицата в най-общ смисъл ще бъде благоприятна, но обстоятелствата ще бъдат по-силни от вас. Не се изключват изненади и драстични промени в обичайните ви планове. Основното в такива ситуации е да се разчита само на собствените сили, а съветите на другите могат единствено да влошат ситуацията.

През втората половина на периода ще трябва да жертвате работата или нещо друго в полза на семейството. Любовният живот ще бъде малко напрегнат и подобен на мелодрама. Възможни са временни разриви, кавги, банални недоразумения. В този случай горещият нрав и твърде ревностното отстояване на идеите не винаги са подходящи и уместни. Особено ако сте изключително критични и казвате направо в очите на партньора какво мислите за него, естествено това ще го подразни и ще предизвика обратна реакция. Затова бъдете по-дипломатични, контролирайте собствените си емоции колкото е възможно повече. Отпуснете се и не насилвате нещата. Звездите ще ви дадат възможност да оставите назад всички съмнения, да заобиколите проблемите и да разрешите конфликтите. Възможни са нови запознанства, включително виртуални.

Благоприятни дни – 23, 24
Неблагоприятни дни – 19, 20

Везни –Благоприятна седмица, така че вероятно ще се размине без съществени проблеми. Пролетта ще ви посрещне с усмивка и отворени обятия. Тези дни ще донесат повишаване на енергията и вътрешен мир. Останете спокойни и уверени. През първите дни са възможни финансови проблеми, но в четвъртък ще бъде възможно да се намери решение. Препоръчително е да се въздържате от кандидатстване за банков кредит. Преди да предприемете нещо, бъдете сдържани и предпазливи. Бъдете внимателни при работа с битова химия - това може да причини увреждане на вашето здраве. Близък до вас човек ще ви разочарова. Старайте се и вие да се въздържате от остри критики към онези хора, които не са съгласни с вас по някакъв начин.

Трябва да се стараете максимално да поддържате позитивно начало у себе си.  Тази седмица семейната атмосфера ще привлича Везните със своя уют, комфорт. Това е чудесно време за решително подобряване на отношенията - особено за тези, които наскоро са имали проблемни или конфликтни ситуации в семейството си. Ще успеете да стигнете до помирение и да възстановите хармонията. Позволете си да бъдете романтични, внимателни и нежни с партньора.

Благоприятни дни – 18
Неблагоприятни дни – 21, 22

Скорпион – През седмицата ще се почувствате като въжеиграчи под купола на цирка наречен Живот. Някои планетни енергии ще бъдат креативни, други разрушителни, което като цяло ще доведе до енергиен дисонанс. На 21 март ситуацията ще се стабилизира и ще стане по-благоприятна. Не разчитайте на значителни успехи с текущите дела. Колкото повече се тревожите и се нервирате, толкова по-лошо ще се отрази на ефективността и производителността ви. Може да се очакват сериозни здравословни проблеми. Ако това не се прояви тази седмица, по-добре е да се извършат профилактика или пълен медицински преглед.
 
Ще бъдете настроени към активно общуване. Може би ще срещнете хора, с които не сте комуникирали дълго време и ще имате за какво да си говорите и какво да си спомняте. Периода ще бъде белязан от различни емоционални преживявания. Тази седмица партньорите ви могат да ви създадат проблеми. Някои споразумения могат да бъдат нарушени, може да чувствате липсата на подкрепа и разбиране или да ви се струва, че вашият брачен партньор крие нещо от вас. Обаче нито един опит да накарате половинката си да бъде откровена с вас в открит разговор няма да успее.
 
Благоприятни дни – 19, 20
Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

Стрелец –Началото на седмицата ще донесе само положителни емоции. Необходимо е да се постараете да решите всички основни проблеми и задачи у дома и на работното място, да се погрижите за детайлите, свързани с разпределението на отговорностите. Ако имате недовършени проекти, погрижете се за тях. Може да не срещнете подкрепа на всичките си инициативи. Отношенията с колеги и подчинени са доста конструктивни. Средата на седмицата може да изисква специално внимание към здравето. Вашият имунитет ще отслабне и това може да ви направи уязвими за вирусни инфекции и настинки. Физическата активност ще ви спаси от всякакви проблеми с настроението и мотивацията. Необходимо е да бъдете повече време на чист въздух, да вървите пеша, да правите упражнения.

На хоризонта може да се появят нови възможности. На влюбените Стрелци се препоръчва да не вярват на всичко, което чуват, докато не бъде подкрепено от действия. Красноречието на някои хора не е гаранция за любов и лоялност.

Благоприятни дни – 18, 21, 22
Неблагоприятни дни – 19, 20

Козирог – Козирог тази седмица ще иска да се докаже в действие. Концентрирайте силите си в основните неща. Вселената ще премахне всички възможни ограничения, които стоят пред вас и ще способства вашите начинания. Работата ще бъде наистина много и ще разполагате с малко време за себе си. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум.  Сега не е подходящо да предприемате бързи и важни решения. Всяка стъпка трябва да бъде добре премерена и точна. Не се поддавайте на провокациите и интригите на клеветници.

В живота на някои ще настъпят промени, към които отдавна сте се стремили. В партньорствата ще трябва да правите компромиси. В противен случай може да има някои трудности и недоразумения. Предстои освобождение от нещо, което е загубило значение. Това могат да бъдат безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24
Неблагоприятни дни – 21, 22

Водолей – Динамична и активна седмицата. Вие ставате по-активни, енергични и общителни. Планетите оказват благотворно влияние върху вас, но може да ви направят по-нервни или егоистични. Слушайте гласа на разума и не се оставяйте да бъдете водени от желанията и страстите. Може би ще срещнете човек, който ще ви даде защита, тайна подкрепа. Въпреки това, въздържайте се от нови запознанства и не се доверявайте на никого за детайлите от личния си живот - всичко, което казвате за себе си, може да бъде използвано срещу вас.

Съдбата може да ви изправи пред трудни избори. Твърде прибързани решения не се препоръчват. Винаги трябва да имате резервен план. Чувството за хумор ще ви помага да избегнете конфликти с колеги и приятели. Промените, които искате, трябва да бъдат последователни, добре обмислени. Семейното огнище ще ви привлича с уютна атмосфера и топъл психологически климат. Ако сте имали проблеми с близките, сега отношенията ви ще се оправят. В любовен план е възможно да има обрати. Играта понякога може да се превърне в битка.

Благоприятни дни – 21, 22
Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

Риби – Свършва тъмния период. Не забравяйте да разчитате на интуицията си, за да направите правилния и своевременен избор. Отварят се нови възможности, затова трябва да започнете да разширявате хоризонтите си. Обърнете внимание на нещата, които от дълго време отлагате. Не бъдете импулсивни и действате последователно. Не стигайте до крайности и не ставайте твърде сантиментални. В областта на здравето се очертават проблеми свързани с главоболие, зрението, кръвното налягане и чувство на умора.

Вие ще бъдете активни в създаването на нови контакти, така че ако все още сте сами, бързо ще намерите някого. Поне за приятно запознанство. Младите Риби ще се забавляват, но без по-дълбоки претенции за любов. Любителите на социалните мрежи в Интернет ще срещнат и ще се сприятелят с интересни хора. Тази седмица ще ви се отдаде да придобиете стабилност в партньорствата. Ако сте имали трудни отношения с партньора си, сега ще можете да се изясните и да постигнете съгласие по най-спорните въпроси.

Благоприятни дни – 23, 24
Неблагоприятни дни – 19, 20

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как успокоявате нервите си?

Как успокоявате нервите си?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.