Астросъветът днес: Не хабете излишни сили

  • 01 март 2019 06:55

  • 2277
  • 0
Астросъветът днес: Не хабете излишни сили
© pixabay

Венера, планетата на любовта, красотата и изкуството преминава в знака Водолей, където ще бъде до 26 март. Това ще внесе в личните и партньорските отношения такива качества като свободолюбие, демократичност, спонтанна импровизация.

Венера прави квадратура с Уран, но влиянието се чувства в дните преди и след това. Аспекта носи силни емоции и вълнения. Ще ви накара да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра. Настроението става променливо като мартенско време. Възможни са неочаквани материални загуби, така че бъдете предпазливи.

Луната е в знак Козирог до 21:07ч на 2 март.

Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства чувството за дълг и отговорност, нагласата е делова. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. С внимание да се приема всичко ново и необичайно. Не се ограничавайте в общуването. Обикновено в това време хората ни изглеждат студени и безчувствени, тъй като всеки се скрива зад своята маска и не желае да разкрива своите чувства и слабости.

Когато Луната преминава през Козирог е добре Овните да бъдат по-упорити и настойчиви, за да постигнат целите си, Телците да посетят църковен храм. Близнаците трябва да отделят повече внимание на интимните си връзки, Раците да установяват контакти с външния свят. Лъвовете да се погрижат за здравето си и да отделят време за всекидневните си задължения. Девите да отделят внимание на децата, също така е благоприятно да флиртуват или за романтични срещи. Везните могат да отделят време за посещение на родители, роднини и да се заемат с благоустройството на дома си. Скорпионите – общуване с най-близките си хора, братя, сестри, съседи, бивши съученици, разходки или къси пътувания. Стрелците да се заемат с решението на финансовите въпроси, правене на покупки и подаръци на любимите хора. Козирозите да се погрижат за себе си и за външния си вид. Водолеите да отидат на разпускащ масаж и да се отдадат на релаксация и по-голяма почивка. За Рибите е подходящо за общуват с приятелите си и да правят планове за бъдещето. Преобладава 25 лунен ден от 04:00ч на 1 март до 04:47ч на 2 март. Ден на пасивност, усамотение и покой, ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Нищо случайно няма особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден не трябва да се бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Сега душата е уязвима и чувствителна към всяко чуждото вмешателство. Избягвайте да разговаряте за личния си живот, не се препоръчва да правите душевно разголване.

Интуицията сега е много силна. Логиката и разумът минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа. В този лунен ден чрез вътрешният ви глас говори вашият ангел-пазител или демоничният изкусител. Зависи с какво е зает ума ви (на каква вълна сте настроени) и кой ще вземе превес от тях.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 16 слънчев ден - Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат нищо, тогава не давайте. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини