Пасивен, съзерцателен, миротворчески ден

  • 20 февруари 2019 06:10

  • 3067
  • 0
Пасивен, съзерцателен, миротворчески ден
© Pixabay

Пасивен, съзерцателен, миротворчески ден

Коефициент на успешност за деня – 60%

В следобедните часове Луната е в опозиция на Нептун, което може да увеличи  мечтателността, разсеяността, да изпитате сънливост. В такова състояние лесно може да се окажете под нечие влияние и внушение, затова избягвайте напористите хора. Може да изпитате душевна неудовлетвореност, тревожност, безпокойство, меланхоличност. При такъв случай се съберете в приятната компания на близки приятели и няма да ви е толкова самотно и тегаво, правете неща, които са ви приятни и забавни. Полезно е да слушате или свирите музика. Това оказва целебно въздействие върху душата, снема психическото напрежение.

Луната е в знак Дева до 16:18ч на 21 февруари.

Хората се настроени по-делово и се концентрират по-лесно върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. При Луна в Дева се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желание за критикуване на ближните. Много хора се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Човек реагира моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат сега да се превърнат в невинни ангелчета.

Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Подходящо за козметични процедури.

Да се използват повече плодове и зеленчуци. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Продължава 16 лунен ден от 17:52ч на 19 февруари до 19:10ч на 20 февруари.

Символ на деня е гълъбът, който символизира нашия стремеж към висините, духовния ни полет. Това е светъл и чист ден, ден за миротворчество. Трябва да се стремим да съхраним душевната си чистота. Добре е във всяко нещо да се търси златната среда. Към всичко се отнасяйте спокойно, без излишно напрежение и без негативни емоции. Нужно е да се освободите от всякакви излишни страсти. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора, както се казва „да влезете в техните обувки”. Противопоказни са всякакви прояви на агресия, злоба, завист.

Днес можете да предприемете важни дела и да внесете корекции в текущите. Добър ден е за бизнеса, за начало на съдебно дело, за обръщане към юрист, адвокат. Благоприятно време за преговори и за обществени мероприятия.

Физическите упражнения днес много добре се отразяват на здравето като цяло. В този лунен ден се обновява кръвта. Заболяванията възникнали в това време не са опасни. Придържайте се към златната среда в общуването, храненето, умствения труд. Денят е подходящ за смяна на обстановката, за активна почивка, за пътуване.

 Не е подходящо за покупки, подстригване (цял ден).

Благоприятно време за работа с растенията.

Следва 17 лунен ден от 19:10ч на 20 февруари до 20726ч на 21 февруари.

Много добро време да се съберете цялото семейство дори без конкретен повод и да се насладите на общуването. Хубав ден за влюбените, за признание в любов. Денят е прекрасен за любов във всичките й проявления, но без прояви на похотливост.

Днес е 7 слънчев ден - Време за укрепване на традициите. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече да стоите у дома си. Добър ден за пътуване, както и да прекарате времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Много подходящо е за любов, за зачатие на детенце и въобще за любовни отношения. Но всичко трябва да се прави, докато е светло, с отворени очи и да не е тъмно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3067 0

Свързани новини

Водещи новини