Меркурий забранява кредитите

  • 12 февруари 2019 12:30

  • 1895
  • 0
Меркурий забранява кредитите
© Pixabay

Взимайте нови кредити до 5 март, защото след това за три седмици ще бъде много по-трудно и опасно от астрологична гледна точка, казват експерти по звездите и хората, пише в. "Астро Телеграф".

От 5 март най-бързата планета в Слънчевата система влиза в ретроградната си фаза и ще е там до 28 март. Астролозите обаче предупреждават, че влиянието на ретро фазата ще бъде по-продължително, като започва още на 19 февруари (когато имаме още пълнолуние и Супер Луна) и свършва чак на 16 април. Това е така нареченият ретрограден възел или ретроградна сянка, когато на небосклона все едно планетата замръзва на едно място, а след това изглежда, че се връща обратно по пътя си. Тази ретроградност ще бъде в съзвездие Риби.

Меркурий е планетата покровител на 2019 г. и затова тази година ще е още по-важна нейната ретроградност. Денят, който покровителства Меркурий, е сряда, цветът е зелен, а металите под влиянието на планетата са живак и сребро, а камъните жълт цирконий, кехлибар, кристал и най-вече зелен изумруд, който е считан за камъкът на мъдростта, семейното огнище, съпружеската вярност и продължението на рода, както и на запазването на традициите.

Самият Меркурий покровителства търговията, бизнеса и финансите във всичките им аспекти. Той влияе на връзките от всякакъв род и това е планетата на новото начало. Затова в ретроградна фаза точно тези аспекти са най-затруднените.

Конкретно в този ретрограден период в Риби се смята, че най-големи проблеми може да има точно с кредитите, защото това зодиакално съзвездие води към непредсказуемост и отвлеченост на мислите. Хич не се интересува от финанси и замъгляването на силата на Меркурий определено внася хаос в тази сфера. По отношение на кредитите ретро Меркурий в Риби пречи на правилната преценка по кредитите както на тези, които ги получават, така и на тези, които ги вземат.

Трябва да се отбележи обаче, че на хора, които в картата на рождението си имат ретрограден Меркурий ( а те са около 20% от населението) тази фаза изобщо не влияе зле, дори напротив - тя им помага във всичко. Както във връзките, така и в бизнеса и финансите.

Тази година Меркурий ще е във възвратната си фаза още два пъти. Вторият е от 7 юли до 1 август в Лъв и Рак, третият е от 31 октомври до 20 ноември в Скорпион.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1895 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини