Ден на нечистите сили. Опасно време

  • 03 февруари 2019 06:41

  • 4823
  • 0
Ден на нечистите сили. Опасно време
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 15:04ч на 3 февруари.

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Сега са по-спокойни, внимателни, практични. Намалява способността от състрадание и емоционалността. Общуването с по-старото поколение далеч не е най-идеалното.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се посещават чакръкчии. Да не се вадят зъби освен при спешни случаи.

Луната се движи на празен ход от 12:54ч до 15:04ч. нищо важно и ново не трябва да се започва.

В 15:04ч Луната преминава в знак Водолей, където ще остане до 04:03ч на 6 февруари.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:49ч на 3 февруари до 07:29ч на 4 февруари.

Ден на нечистите сили. Опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици.

Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Сънищата са тежки, мъчителни, неприятни, но са лъжливи. Нищо не значат.

Днес е 20 слънчев ден – Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях за дома и семейството. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да разговаряте. Малко трябва да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4823 0

Водещи новини