Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец

  • 02 февруари 2019 06:46

  • 2980
  • 0
Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец
© Pixabay

Mарс влиза в опасна квадратура с Плутон – Напрегнат аспект. Важните неща е по-добре да бъдат отложени. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятни събития, в скандали и конфликти. Избягвайте местата, където има много хора. Бъдете внимателни на пътя като пешеходци и като шофьори.

Луната е в знак Козирог до 15:04ч на 3 февруари.

Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността, стават по-практични и с материална нагласа. Намалява чувството на състрадание, по-малко ни вълнуват чуждите проблемите.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чакръкчии.

Доминиращ 28 лунен ден от 06:03ч на 2 февруари до 06:49ч на 3 февруари.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния.

Това е също мистичен ден. С вас могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживели изминалия лунен месец. Ако ви връхлетят неприятни събития, знайте, че не са случайни, а резултат от вашите негативни действия. Ако пък сте живели правилно, сега ще получите награда. Правилно приемайте това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. Старайте се днес да бъдете в приповдигнато настроение, да владеете емоциите си. Не нарушавайте хармонията на деня по никакъв начин. Да се избягват лошите мисли, думи и разрушителни действия. Откъснати цветя в този ден не е добре да се купуват и подаряват, тъй като ставате съпричастни към разрушението.

Всички благи дела ще имат успех. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните действия. Да не се провеждат преговори.

Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове. Да се обърне повече внимание на семейството и децата.

Не трябва да се яде месо. Добре е да се използват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото гладуване. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Сексът трябва да бъде чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Подстригването може да снижи вашата активност – не се препоръчва.

Сънища - Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Днес е 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2980 0

Свързани новини

Водещи новини