Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти

Бъдете разумни! Избягвайте да се поддавате на злобни провокации, участие в спорове и разправии. Всяко малко нещо може да прерасне в по-голямо и опасно. Облаците над хоризонта много скоро ще се разкарат.

На 30 януари Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за интелектуална дейност, за преговори. Лесно могат да се намерят решения на важните въпроси. Лесно се осъществяват нови запознанства, лични и делови връзки.

На 31 януари Сатурн е в секстил с Нептун – Възможни са творчески вдъхновения, интуитивни прозрения. Благоприятен период за работата на болници, университети, църкви, културни учреждения.

На 2 февруари Марс влиза в опасна квадратура с Плутон – Напрегнат аспект. Важните неща е по-добре да бъдат отложени. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятни събития, в скандали и конфликти. Избягвайте местата, където има много хора. Бъдете внимателни на пътя като пешеходци и като шофьори.

На 3 февруари Венера образува тригон към Уран – Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера. Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Хората ще са склонни да постъпват оригинално, да експериментират или да се влюбят от пръв поглед, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново.

Благоприятни дни за подстригване – 29януари, 1 и 3февруари

Луната се движи на празен ход – в това време не трябва да се предприема нищо важно.

29.01.2019 00:40 - 16:34

01.02.2019 00:34 - 02:48

03.02.2019 12:54 - 15:04

Овен – Седмицата обещава да бъде плодотворна и пълна с големи идеи и нови планове. Нещата ви се получават много добре. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Вие винаги сте готови да се борите и да заставате лице в лице с предизвикателствата. Това е отличен период за борба с лошите навици. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Важните разговори пренесете за сряда и четвъртък, тъй като тогава Луната ще улесни комуникацията. В останалото време избягвайте да изяснявате отношения. Личният ви живот ще бъде по-активен. Отношенията ви ще станат по-чувствени и страстни.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Телец – Хороскопът ви обещава, че тази седмица ще бъде щедра на положителни емоции, приятни изненади и подаръци също не са изключени. Ако решите да участвате в лотарията, късметът може и да ви се усмихне. Вие не винаги успявате да се справите с емоциите, често под тяхното влияние правите грешки, за които по-късно съжалявате. Каквото и да казват останалите, не бързайте: имате достатъчно време да помислите за план за действие. Трябва да внимавате със съветите на другите хора, те не винаги са толкова добри, колкото изглеждат. Партньорските отношения ще бъдат в центъра на вашето внимание. Добро време за някои конструктивни промени в личния ви живот. Отношенията с някой, който познавате от дълго време, през тази седмица могат да преминат на ново равнище.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Близнаци – Ако още от понеделник си направите планове за седмицата и разчетете времето си, периодът ще бъде много продуктивен. Вземате малките неща много навътре, често сте нервни в ситуации, в които си струва да запазите спокойствие. Домашни (семейни, битови) проблеми не са изключени и може дори да отвлекат вниманието ви от работата. Не се доверявайте на тези, които ви обещават твърде много. Планетите ви препоръчват да прекарвате повече време у дома си, да общувате с близки и роднини, семейство, родители, деца. Това е подходящо време за организиране на вашия дом, малък ремонт, закупуване на нови мебели, подобряване на комфорта на живот. Инициативите са приемливи, но трябва да се правят с повишено внимание. Не се страхувайте да флиртувате и да покажете симпатии към онези, които не са ви безразлични.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Рак – През настоящата седмица е възможно да срещнете трудности и неприятности по пътя си. Бъдете внимателни към проблемите, с които ще се сблъскате. Също така ще е добре да сте решителни и да отстоявате мнението си до последно. Може да останете излъгани в очакванията си. Ще трябва да придобиете умението да се подчинявате на обстоятелствата и бързо да реагирате на изменението на обкръжаващата обстановка. На мнозина ще им се случи да се влюбят и да потънат в любовни преживявания. През периода ще бъдете както винаги очарователни, уверени в своята привлекателност и ще успеете да събудите истински интерес у някои представители на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Лъв – Слънцето ви дарява с добра жизнена енергия. Избягвайте места, където има много хора - странни и неприятни неща могат да се случат около вас. От нови запознанства също е добре да се откажете сега. По време на работа е по-добре да бъдете по-сдържани, дори и да сте възмутени от нещо. Не зацикляйте върху дреболии и не се притеснявайте, ако нещата не вървят добре. По силите ви е да промените ситуацията към по-добро, но трябва да поддържате оптимизма си. бъдете особено внимателни с информацията, въздържайте се от клюки. Внимавайте, защото всяко от вашите изявления може да бъде погрешно интерпретирано. По-често проявявайте вашия личен чар. Със своята харизма лесно ще можете да предразположите хората към себе си.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Дева – Динамична и изпълнена с предизвикателства седмица, носеща на напористите и по-дейните от вас многочислени победи. Трябва да се съсредоточите върху работата, всичко останало ще мине на по-заден план. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение. Не бъдете прекалено доверчиви. Някой може да се опита да ви измами. Може да изпаднете в конфликтна ситуация с колегите си. Финансовото положение е леко нестабилно. Някои от вас ще се замислят за смяна на работното място. В любовта бъдете разумни, вземете развитието на отношенията си под ваш контрол и не рискувайте! С вашето очарование няма да ви е трудно да привличате вниманието на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Везни – В понеделник мързела заплашва да потисне всички други стремежи, но през втората половина на седмицата силите и енергията ще се увеличат значително. В четвъртък ще имате възможност да използвате капризите на съдбата във ваша полза. Но през уикенда, изглежда ще трябва да се справите с натрупаните домакински задължения и семейните проблеми. Не се стремете да угаждате на другите. Поставете себе си в центъра. Венера и Юпитер и тази седмица ви даряват с положителни емоции, усещане за късмет и просперитет. Може да очаквате добри новини. Мнозина ще имат приятно общуване и възможности за флирт. Не са изключени приятни нови запознанства. Време е да се отпуснете и да изпуснете парата. Развличайте се, влюбвайте се, запознавайте се с интересни хора.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Скорпион – Възможно е да имате труден период. Въпреки бойния си дух и желание да работите усилено, ще постигнете минимални резултати. Определете приоритетите си за седмицата, стегнете се малко, организирайте се и не се отказвайте от набелязаните цели. Ще се сблъскате с определени предизвикателства и трудности. Възможно е да усетите известна неискреност у околните. Пазете се от клевети и хитрости, може би хората около вас не са това, което изглеждат на пръв поглед. Добре ще е да не поемате нови служебни и лични ангажименти, а да завършите всичко, което сте започнали досега, което сте планирали, но по една или друга причина сте отлагали.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Стрелец – За вас предстои една изключително добра седмица. Късметът ви е силен и ярко изразен във всички житейски направления. Вие сте пълни с енергия и сила за нови постижения. Ако ги насочите към реализацията на творческия потенциал, можете да постигнете успех без много трудности. Вашата интуиция и сексуалност също се увеличават и хората около вас го усещат. Личният ви живот ще бъде пълен и ярък. Не се оплаквайте от липса на късмет. Венера и Юпитер ще ви подкрепят във всичко. Периодът е добър и за обвързаните, и за необвързаните. Като цяло се увеличават шансовете на всички свободни представители на знака да срещнат нова любов. Тези, които имат вече връзка, нека да добавят повече динамика в отношенията.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Козирог – Седмицата може да е много напрегната, но и в същото време многообещаваща. Опитайте се да подхождате към професионалните си задължения по най-отговорния начин. Бъдете смели и находчиви, не отстъпвайте от предварителните си замисли. Сега не е време за мечтаене, а за здрава работа, дори да срещате сериозни ограничения. Много е важно да планирате дните си така, че да ви остава време за почивка, за разходка и за здрав сън. Ако не се обезпечите с всичко това, то професионалните и други успехи ще се окажат краткотрайни. Каквото и да предприемате, пазете се от допускане на грешки поради невнимание. Прекалено разсеяни сте и често можете да си навредите заради липсата на координация. По-добре е да използвате това време, за да анализирате грешките от миналото.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Водолей – За вас седмицата, която предстои, ще е доста благоприятна. По отношение на личните отношения периода е стабилен, ще ви се удава да поддържате хармоничната атмосфера в семейството. Постарайте се да запазите добри отношения също с колегите и деловите си партньори - със сигурност ще имате нужда от тяхната помощ. В края на периода деловата активност и жизненият ви потенциал като цяло ще намалеят, а чувството на умора ще бъде особено силно. Опитайте не само да изразявате мнението си, но и да слушате събеседниците си. Съществува опасност старите стереотипи да попречат на реализацията на вашите планове за бъдещето. Около вас ще има много приятели, ще царят радост, оптимизъм и приятно оживление.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Риби – През новата седмица ще трябва да се фокусирате върху най-практичните и разумни решения и избори, които може да вземете. Забравете за импулсивните и спонтанните неща, те няма да са ви от помощ в постигането на целите ви. Тази седмица ще можете да оказвате влияние върху хората. Необходимо е обаче да се действа не чрез сила и натиск, а нежно и деликатно, да пипате с кадифени ръкавици. Направете нещо за самите себе си. Тръгнете по нов път, променете нещо в начина си на живот. В личен план ви очакват приятни изненади, жестове на внимание и дори романтични вечери с любимия човек. Ще се радвате на повече нежност и внимание от обикновеното, което със сигурност ще ви хареса.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко често готвите?

Колко често готвите?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.