Днес се откриват широки перспективи за достигане до щастието

  • 27 януари 2019 06:33

  • 6247
  • 0
Днес се откриват широки перспективи за достигане до щастието
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 09:32ч на 27 януари. От 07:22ч до 09:32ч се движи на празен ход, след което преминава в мистичния знак Скорпион, където ще остане до 16:34ч на 29 януари.

Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и чести промени в настроението. Преминавайки през този знак, Луната настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек. Във всеки случай това е труден момент, когато се хвърляме в крайности - от песимизъм до мизантропия. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 22 лунен ден от 23:59ч на 26 януари до 01:07ч на 28 януари.

Символ на деня е Ганеша – богът на мъдростта, затова е ден на висшата небесна мъдрост и за постигане на нови знания. В този ден пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието. Съгласно християнската традиция в този лунен ден Дева Мария е получила благата вест.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишните спорове и конфликти. Всички лоши постъпки са обречени на провал.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада, но е благоприятно, ако са насочени към съзидание. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. В този ден делата свързани с благотворителност носят фантастични резултати. Важното е да не сте движени от користни цели. Добре е да се предават знания, да се заемете със самообразоване, да четете умни книги, които могат да ви научат на нещо. Бъдете щедри по отношение на децата – добър ден за обучението им, дайте храна на ума им.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро.

Подстригване – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката да увеличите килограмите.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Днес е 13 слънчев ден - Ден, в който се откриват вратите на бъдещето. Подходящ ден за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате свъзпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6247 0

Свързани новини

Водещи новини