Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения

  • 25 януари 2019 06:09

  • 2241
  • 0
Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 06:04ч до 09:32ч на 27 януари.

Луната в този знак  носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър момент, а сега го посветете на подобряване на отношенията, преговори, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е стабилно.

Бъбреците да не се претоварват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

Продължава 20 лунен ден от 21:37ч на 24 януари до 22:50ч на 25 януари.

Ден, в който става алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти, затова не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще поостигнат тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните резерви на организма.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, вече могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:50ч на 25 януари до 23:59ч на 26 януари.

Днес е 11 слънчев ден - Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Трябва да отреагирвате веднага на променящите се ситуации.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2241 0

Свързани новини

Водещи новини