Днес е ден за получаване на любов и благодат

  • 10 януари 2019 06:18

  • 2692
  • 0
Днес е ден за получаване на любов и благодат
© Pixabay

Луната и Меркурий са в хармоничен аспект във времето от 13:00 до 15:00ч., което дава прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси.

Повишават се общителността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Времето е благоприятно за внедряване в живота на нови планове и за дела, които изискват бързо възприятие и приемане на решения. Нараства потокът от нужна информация. Именно в такава атмосфера може да се роди идеята за интересно пътуване или нов проект.

Луната е в знак Риби до 10:19ч на 12 януари.

Подходящо е да се ​​започнат дългосрочни проекти, за които вече са постигнати предварителни споразумения. Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм.

Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 5 лунен ден от 10:02ч на 9 януари до 10:32ч на 10 януари

Следва 6 лунен ден от 10:32ч на 10 януари до 11:00ч на 11 януари.

Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава неговата мека атмосфера с битови скандали, да не се изпускат нервите. Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволството си по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела като се отдели повече време за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

По-добре е да не се подстригвате, иначе ще изглеждате уморен и болен човек.

Днес е 26 слънчев ден - Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.


 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2692 0

Свързани новини

Водещи новини