Девизът на деня е “Бързай бавно”

  • 01 януари 2019 08:00

  • 1314
  • 0
 Девизът на деня е “Бързай бавно”
© Pixabay

На 1 януари, още в първите часове на новата година Марс преминава в знак Овен (до14 февруари).

Луната е намаляваща, в знак Скорпион до 11:00ч на 2 януари.

Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

25 лунен ден от 03:15ч на 1 януари до 04:19ч на2 февруари.  

Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 17 слънчев ден - Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра. Добре е да се четат мантри, молитви. Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1314 0

Свързани новини

Водещи новини