Днес могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието

  • 29 декември 2018 06:41

  • 2656
  • 0
Днес могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието
© Pixabay

Днес пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието.

В часовете между 10:00ч и 13:00ч ще влияе квадратурата на Слънцето и Луната. Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, емоционалната неустойчивост, упадък на физическите сили, неувереност. Намалява обективността и нараства опасността от грешки.

В часовете между 16:00ч и 19:00ч ще влияе квадратурата на луната със Сатурн. Избягвайте да имате срещи, както и общуването с по-възрастни от вас, с родители. Не се учудвайте, ако се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойство и тревоги, меланхолични. Неблагоприятно е и за здравето. Към 17:00ч ще се прибави и влиянието от секстила на Луната с Юпитер и това ще облекчи малко описаните негативни тенденции.

Луната е в знак Везни до 03:24ч на 31 декември.

Човек е особено чувствителен в този момент към хармонията и към дисхармонията в околната среда. Лунните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Засилва се общителността, емоционалността, нараства интересът към противоположния пол, изостря се чувството за справедливост. Преобладава нерешителност. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда.

Да не се претоварват бъбреците, защото сега са уязвими.

Доминиращ 22 лунен ден от 23:54ч на 28 декември до 01:02ч на 30 декември.

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се придобиват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. Подходящо време за предаване на опит и знания. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се проявява щедрост и великодушие, да се правят подаръци, макар и нещо дребно. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Хапнете си добре, за да заредите стомаха, но без преяждане. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригване – Може след подстригването в този ден да придобиете нещо ново, но също така да прибавите и няколко излишни килограма. Не се подстригвайте много късо!

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Днес е 14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец в къщи. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2656 0

Свързани новини

Водещи новини