Ден на творческият подем и вдъхновение

  • 28 декември 2018 06:12

  • 1502
  • 0
Ден на творческият подем и вдъхновение
© Pixabay

Във времето от 17:30 до 20:00ч, когато Луната ще образува опозиция с Марс, настроението и емоциите стават нестабилни. Може да се появят признаци на лесна раздразнителност, нетърпение и агресивност към реакциите и думите на другите хора. Подсъзнателните импулси ще бъдат по-трудно управляеми, което може да ни въвлече в спорове и конфликти. В този период по-малко общувайте и бъдете внимателни.

Луната е в знак Дева до 22:24ч.

Вниманието продължава да се фокусира върху текущите задачи. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Подходящо за оформяне на парични документи. Благоприятно е търговията на дребно. Хората стават критични, често се отправят забележки, даване на съвети.

Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не се препоръчва покупко-продажба на недвижимо имущество.

Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната се движи на празен ход от 18:28ч до 22:24ч. Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания, за големи и скъпи покупки. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви.

Луната влиза в знак Везни в 22:24ч.

Доминиращ 21 лунен ден от 22:43ч на 27 декември до 23:54ч на 28 декември.

Всички благи постъпки в 21 лунен ден, няколко пъти увеличават благата карма.

Това е ден на енергиен и творческият подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия. Удават се делата, в които участват повече хора. Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не се препоръчва, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен.

Подходящо време за общи семейни занимания, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Благоприятно е за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не взети при спонтанни решения.

Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни преживявания. Уединение да се избягва - сега то особено тежи.

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако сега получите проблеми. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и всякакво раздразнение.

Сексът в 21-ви лунен ден трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация кои вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално.

Следва 22 лунен ден от 23:54ч на 28 декември до 01:02ч на 30 декември.

Днес е 13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1502 0

Свързани новини

Водещи новини