Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акцентите през седмицата:

На 25 декември Меркурий образува квадратура с Нептун. (влияние 22-27.12.)

Не трябва да се сключват сделки, да не се провеждат преговори, избягвайте да давате обещания (въпреки празниците). Бъдете внимателни с нови хора, нова информация. Правят се грешни изводи. Може да станете обект на измама от страна на търговци или други измамници. Това е труден, стресиращ аспект. Най-лошото време за големи покупки. Не давайте празни надежди на хората и вие също внимавайте да не храните такива. Нужно е да имате по-балансирано отношение към идеите. На никого не давайте пари на заем, тъй като тези пари едва ли ще ви се върнат. Недоразуменията могат да доведат до неприятни или неудобни ситуации. Като цяло, бъдете бдителни и не приемайте желаното за действително. Да се следи каква храна употребявате и да не се прекалява с алкохола! Има опасност от отравяне с храна, лекарства и наркотици.

На 28 декември в 23:29ч Венера образува секстил с Плутон. (влияние до 1 януари)

Това е период на романтични срещи, нови запознанства, романтични увлечения. По това време отношенията може бързо да преминат от периода на ухажване към интимност, тъй като се засилват сексуалните нужди и желания. Времето е подходящо за по-интензивно сближаване и взаимодействие. Ако личния хороскоп не противоречи - това е време на важни и сериозни отношения. Във вече съществуващите връзки може да се породи ревност и разправии. Този период е благоприятен за пътуване, почивка, важни покупки и подготовка за новогодишния празник.

Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо ново, важно, не купувайте, не сключвайте договори, споразумения, не правете признания, предложения.

24.12.18 16:51 - 19:00

26.12.18 17:38 - 19:51

28.12.18 18:28 - 22:24

Благоприятни дни за подстригване – 25, 27, 28

Овен - Слънцето започна едномесечно пътуване във вашия сектор на амбициите и дългосрочното планиране, което ви подтиква да предприемете стъпки за подобряване на вашето бъдеще. Очаква ви позитивно самоизразяване. Енергийният ви тонус е доста висок. Вие сте активни, енергични, общителни. Избягвайте да влизате в спорни теми като политически, религиозни и други. Ситуацията може да стане непредвидима и да излезе извън контрола ви. Отдайте се на общи разговори и вкарайте чувството си за хумор. Вие действате много конструктивно. Затова всички проблеми, които могат да възникнат по пътя ви, ще бъдат незабавно разрешени. На всички Овенчета весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

Неблагоприятни дни – 29, 30

Телец – През тази седмица ще се почувствате по-добре. Ставате по-стабилни и силни емоционално. Вашата аура и тяло са най-накрая изпълнени с необходимата и подходяща енергия. С вашата енергичност и активност можете да укрепите позициите си. Звездите съветват да се избягва суетата, агресивността и самочувствието, както в собствените ви действия, така и от страна на околните. Не забравяйте поговорката "Любопитството уби котката" и се опитайте да не се намесвате в делата на другите. Не позволявайте да ви безпокоят безпочвени мисли и съмнения. Преди да повярвате на слуховете, опитайте се да откриете техния източник. На всички Телци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Близнаци – Ще бъдете доста активни, с високи енергийни нива. Вашето постоянство, креативност и упорита работа ще донесат много осезаеми резултати. Сексапил, красота и съблазнителност. Имате точно един месец, за да покажете колко привлекателни можете да бъдете. Слънцето преминавайки през 8-мия ви дом, увеличава вашето либидо. Но звездите ви предупреждават за вероятността от психо-емоционални проблеми. Нестабилността на емоциите може да създаде сериозни затруднения. От тази гледна точка бъдете внимателни. Новите перспективи в любовните отношения са отлични. На всички Близнаци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28

Рак –Седмицата е свързана с положителни промени в личния живот. Това се отнася както за отношенията в брака, така и за любовните взаимоотношения. Много от вас ще трябва да се изправят пред някои трудности, може би най-вече от финансов характер. Паричните въпроси могат да бъдат източник на големи емоционални проблеми, но не трябва да приемате всичко през обектива на отрицанието. Не се упреквайте за неуспехите, гледайте позитивно напред. Можете да генерирате много интересни идеи. В любовните дела настъпва времето на подаръците и приятните изненади. На всички Раци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30

Лъв – Седмицата ще бъде доста динамична за повечето от вас. В здраво тяло, здравословен дух! Слънцето навлезе във вашия 6-ти дом на здравето и ще ви насърчи да започнете по-здравословен начин на живот. Някои ваши планове може да бъдат осуетени. Не пренебрегвайте подробностите и бъдете последователни в действията си. Бъдете внимателни с прибързаните действия и решения, както и с правилното разпределение на финансите. Ще успеете да заобиколите скритите препятствия и да се придвижите напред, но не бъдете излишно доверчиви към другите. На всички Лъвове весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26

Дева – Настъпва добър период за вас. Идва време на личностно израстване, реализация на творческите иде. Възможностите за успех се увеличават. Представителите на другия пол гледат към вас с отворена уста? Няма да бъде чудно не само през следващата седмица, но и през следващия месец, докато Слънцето ще пътува през вашия 5-ти дом на страстта, романтиката и блясъка, а Венера през сектора на общуването. Ще очаровате, където и да се появявате. Влиянието ви върху другите ще бъде много забележимо. Насладете се на всички хубави моменти. На всички Деви весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28

Везни – Позитивният период продължава при вас. Седмицата ще е добра и спокойна. Докато Слънцето преминава през вашия 4 дом на дома, семейството ви и близките ви ще бъдат най-важното нещо за вас. Вие сте експерт в отношенията с други хора! Човешкото поведение за вас не е тайна и вие помагате с полезни съвети на вашите приятели. Ще трябва да съхраните позитивизма си през цялата седмица. Така подготовката за празниците ще бъде най-успешна. Можете да отидете на малко пътуване, да организирате среща с приятели, да се потопите в романтично приключение. На всички Везни весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

Неблагоприятни дни – 29, 30

Скорпион – Тази седмица обещават успех. Единственият възможен източник на негативност са завистливите хора, чиято енергия ще бъде много опасна. Трябва да се предпазвате от тези отрицателни потоци. Ставате активни, енергични. Вашата интуиция нараства, което ви помага да действате правилно. Този период е идеален за срещи от всякакъв вид. Не се препоръчва да се занимавате с нови неща, за които не сте много сигурни. Анализът на ситуацията ще ви помогне да решите кои планове е най-добре да отложите. Ще станете по-решителни, включително и в общуването с противоположния пол. Поради тази причина новите запознанства, свързани с вашата инициатива, ще се окажат доста успешни. На всички Скорпиончета весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Стрелец – В края на декември ще бъдете много щастливи хора. Тази седмица може да е преход към нов, по-благоприятен жизнен цикъл за вас. Използвайте благоприятното време за свои цели. Не смесвайте работата и приятелството и избягвайте неприятните хора. Не се доверявайте сляпо на мненията на другите, дори и да са във вашите очи някакви авторитети. През почивните дни прекарвайте повече време със семейството си. Може значително да успеете в любовта, защото звездите ще засилят очарованието ви. Някои ще предпочетат тайните любовни приключения. На всички Стрелци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28

Козирог – Можете най-накрая да си отдъхнете с облекчение. Слънцето е във вашия знак и ще излива благословията си върху вас ще ви подпомага в начинанията ви. Ще се радвате на добър жизнен тонус и емоционална стабилност. Време е за самореализация, проявление на вашите таланти и организационни умения. Приятелските отношения с противоположния пол през тази седмица могат да се превърнат в романтични. Освен общите интереси, ще ви обедини сексуалното привличане един към друг. Съдейки по местоположението на планетите, отношенията, започнали през следващите дни ще бъдат много успешни. На всички Козирози весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30

Водолей – Това ще бъде многообещаваща седмица за вас! Очакват ви добри новини. Да, годишният цикъл завършва, поради което много представители на този знак ясно ще усетят упадък на силите. Вашата вътрешна раздразнителност се увеличава и при най-малкия повод. Негативните тенденции могат да се увеличат. Въпреки това, тази седмица можете да действате динамично, да решавате някои проблеми, да завършвате някои стари неща. Пред вас ще започнат да се откриват добри възможности една по една. Препоръчително е да обръщате повече внимание на собственото си здраве. Основната задача тази седмица ще бъде да укрепите личните отношения. На всички Водолеи весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26

Риби – За повечето от вас идва положителен период. Като цяло това време е много добро и дава отлични възможности за постигане на значителен успех, особено от творческа гледна точка. Успешно решаване на належащите въпроси. Инвестиционните въпроси сега могат да почакат. Не бързайте да плувате срещу течението. Обмисляйте всяко малко нещо. Ще трябва да си възвърнете равновесието, така че да можете да плувате в спокойни води. Тази седмица ще донесе стабилност на интимните ви отношения. В личните отношения се опитвайте да избягвате всякакви упреци. За свободните представители на знака се увеличава възможността за романтично запознанство. На всички Риби весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Страхувате ли се от COVID-19?

Страхувате ли се от COVID-19?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.