Днес хората стават по-сприхави и конфликтни

  • 16 декември 2018 06:32

  • 1294
  • 0
Днес хората стават по-сприхави и конфликтни
© Pixabay

Луната е в знак Овен от 02:45ч, където ще остане до 11:38ч на 18 декември.

Нараства емоционалното напрежение, засилва се импулсивността. Хората стават по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате емоциите и не търсете сега начини да изяснявате отношенията си. Днес компромис едва ли е възможен. Може да се изригне от една дума. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да се отложат. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, лекото натоварване обаче няма да навреди. Бъдете внимателни - в този период са възможни наранявания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление.

9 лунен ден продължава от 12:57ч на 15 декември до 13:23ч на 16 декември.

Нищо не трябва да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки. Общуването трябва да е ограничено, да се контролират емоциите и да бъдете внимателни към постъпващи предложения. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Обърнете внимание на децата си, сега са особено уязвими и беззащитни.

В 9-ти лунен ден често се изпада в заблуди, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да се прекара в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останете в тясно общуване или уединение.

Следва 10 лунен ден от 13:23ч на 16 декември до 13:49ч на 17 декември.

Най-добрият ден за търсене на смисъла на живота, да се определи линията на поведение за в бъдеще, за полагане начало на всякакви дела, за активен отдих.

Хубаво е в този ден да си спомните за традициите на рода, за предците си, да разглеждате семейните албуми, да се отиде на църква и да се споменат починалите. Благоприятно време за срещи с близки, роднини, посещение на родители, за помирение и прекратяване на разногласия.

Подходящо е също за работа „домстрой”, за организация на семейните дела. Ако желаете да създадете традиция в своето семейство, то именно в този лунен ден трябва да я въведете и да не я прекъсвате до следващия десети ден. В този момент става включване към егрегора на семейството, към нови източници на енергия. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка.

Добре е да се открият ограниченията и трудностите, които са ви пречили в работата и живота, лесно ще откриете грешките, направени по-рано. Денят дава енергия на нормално здравите хора. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. Обърнете внимание на вашите несъзнателни действия, интуитивни действия, инстинктивни движения. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня. Чувството за меланхолия и самота е знак за предстоящите изпитания.

Ден на активната мъжка енергия. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Ден на укрепване на връзките, развитие на партньорски отношения, контакти.

Днес е 1 слънчев ден – Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви на всички оптимисти, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, лидери, началници. Тези, които действат самостоятелно, също ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Към инициативите трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Ако имате съмнения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1294 0

Свързани новини

Водещи новини