Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 10 декември 2018 09:22

  • 23599
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Астро-акцентите през седмицата:

Като цяло ни очаква една позитивна и добра седмица, без стресиращи планетарни аспекти. Времето ще благоприятства действията ви, пътуване, покупки и личните отношения.

На 13 декември Меркурий влиза в знак Стрелец, където ще остане до 5 януари. Значително добри възможности за нови запознанства, улеснява общуването. Нещата ще клонят повече към теоретизиране, философски дебати или политически спорове. Но най-важното нещо в действията и плановете е да се види не само голямата картина, а да се обърне внимание на детайлите, за да не се превърнат в лошо подготвени проекти.

На 15 декември в 13:50ч Луната сменя фазата и става растяща. До 22 декември, когато ще настъпи пълнолуние, смело може да предприемате важни действия и покупки като се съобразявате и с други неща, например празния курс на Луната, лунен ден, аспекти. Ако не е спешно, избягвайте да правите хирургични операции през това време.  

На 16 декември Венера ще направи секстил със Сатурн, което носи мощен прилив на енергия, добри възможности за решение на финансови въпроси. Влиянието ще започне още от 13.12.

Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо ново, важно, не купувайте, не сключвайте договори, споразумения.

11.12.18 00:00 - 11.12.18 01:41
13.12.18 12:21 - 13.12.18 14:41
15.12.18 13:50 - 16.12.18 02:45

Благоприятни дни за подстригване – от 10:52ч на 11 декември до 12:30ч на 14 декември

Овен – Прекрасно време за нови дела, нови идеи, привличане на инвеститори. Време за промени, стига да не са луди мечти. Най-важното правило за седмицата: Мислете преди да действате и говорите! Ще трябва да преразгледате старите планове и предложения. Вашата дипломация ще играе важна роля. Това ще бъде процъфтяващ период за вас, но трябва да сте наясно и с интересите на другите, да не ги оставяте на последно място. Ще имате силно развита интуиция тези дни. Изведнъж късметът ви ще се промени към по-добро. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Бъдете любящи и романтични, поставете се на мястото на партньора си. С разбирането си към него/нея може значително да подобрите вашите отношения. Ако все още сте сами, но харесвате някого, какво ще кажете за едно „неприлично” предложение?
Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)
Неблагоприятни дни- 10, 16

Телец – Очакват ви добри моменти с икономически ползи. Обръщайте внимание на знаците, които Вселената оставя около вас. Ако правилно ги приемате и следвате указанията, то ще попаднете както се казва „в струята” на благоприятните възможности. Добрите неща ще се случват едно по едно. За щастие ще имате много енергия, за да се справите с многото неща, които имате да вършите. Някои обаче ще бъдат малко разсеяни и мързеливи със задълженията си на работното място, което е недопустимо и могат сами да се прецакат. Давайте си равномерна почивка, не само физическа, но и умствена. Ще бъдете доста романтични и атрактивни и ще можете да завладеете обекта на вашите симпатии с ефективното оръжие любовния диалог. Възможно е да срещнете някой, който да промени посоката на живота ви.
Благоприятни дни- 10, 14, 15
Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Близнаци – Ако искате промяна, не забравяйте, че нищо не се случва само по себе си и че Вселената ви дава необходимите възможности, но вие трябва да се научите да ги виждате и да се възползвате от тях в пълното им великолепие. Грижете се за повече за себе си и се опитвайте да предотвратявате тъгата, която на моменти ще ви завладява. Сега е време да обичате и да бъдете обичани. Не се предавайте. Ако обстоятелствата налагат, станете по-инициативни. Помнете, че нищо не става без усилия, затова трябва да се научите да направлявате живота си с творческа енергия и да създавате интелигентни стратегии. Когато си почивате, научете се да изключвате ума си от ежедневните отговорности. По време на релаксация не трябва да продължава да работи съзнанието ви.
Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч), 16
Неблагоприятни дни- 14, 15

Рак – Време е да се изправите пред реалността, дори ако не ви харесва. Трябва да решите проблемите на миналото и настоящето. Да проявите лично себеизразяване в дейности като рисуване, живопис, говорене, писане, танци или друга творческа дейност. Благоприятно време за промени, но не големи. Доброто чувство за хумор ще ви помогне да се справите с различните емоционални възходи и падения. Опитайте се да следвате балансирана диета. Спете повече часове и скоро ще подновите енергиите си. Ще имате много интензивни сексуални моменти, където срещите ви ще бъдат огнени, незабравими и изпълнени с голям еротизъм. Започва период с много романтизъм и любов, изпълнен с щастие и нежност. Ако имате емоционална връзка с Лъв, опитайте се да не го/я дразните, защото може да ви покаже ноктите си и ще предизвикате конфликти.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни-10, 16 

Лъв – Изяснете важните точки на работното място. Не са изключени трудности при комуникацията с колегите. Контролирайте вашите импулси. Трябва някак да успокоите деликатните ситуации. Вселената не ви съди, изпраща само последствия, уроци и възможности да се учите чрез закона на причината и следствието.  Идеите ви ще бъдат впечатляващи, но ще ви е необходима външна помощ, за да можете да ги реализирате. Тази седмица много от вас ще могат да реализират своите еротични фантазии, които имат от известно време. След някои конфликти и неприятности, удовлетворението и радостта ще навлязат в живота ви, за да може да се наслаждавате на любовта. Необвързаните и отхвърлените обаче няма да изпитат същото щастие и ще се ядосват, че не намират подходящия човек.
Благоприятни дни-16
Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч) 

Дева – Седмицата може да придружена с някои неочаквани трудности. Контролирайте нервите си. Опитайте да засилите вашата любов към ближния. Ако действате с дипломация, резултатите ще бъдат невероятни. Предприемайте действия съобразно вашите възможности. Можете наистина да започнете промяна, ако такава наистина искате. Понякога рутината убива вашият ентусиазъм. Не пренебрегвайте исканията на сърцето си, изпълнете си това, което желаете. Заменяйте емоциите на страха и вината с любов, прошка и милосърдие. Увеличава се чувствителността ви и желанието да бъдете обичани. Свободните представители на този знак ще бъдат малко недоволни от емоционалния си живот, защото нещата не се развиват, както искат. Това е подходящо време, за да размислите върху ситуацията и да направите необходимите изводи, да вземете нужните решения, така че нещата да тръгнат в посоката, която искате.
Благоприятни дни- 10
Неблагоприятни дни- 14, 15

Везни – На работното място всичко ще протича естествено и без големи промени и сътресения. Признайте си, вие сте творческо и смело същество, което преследва мечтите си и търси своя източник на успех и благополучие. Следвайте повелите на сърцето си. Има преки пътища да стигнете до там, където искате, но те крият опасности. Помислете готови ли сте за предизвикателства? Може да има сложни и потискащи моменти, но те не са по ваша вина. Емоциите тази седмица ще бъдат много интензивни. Опитайте се да се справите с вашите реакции. Ще имате възможност да изразите мнението си по някои актуални въпроси и чудесни възможности за преговори. Не се опитвайте да действате като съдия или арбитър на другите, защото това би ви създало много проблеми. Ако нямате партньор, може да изпитате копнеж по стара любов. Всъщност нарастват шансовете за влюбване.
Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)
Неблагоприятни дни- 10, 16

Скорпион – На работното място може да имате добро съвместно съществуване, ако избегнете излишните недоразумения. В тези дни обаче могат да възникнат противоречиви ситуации и разногласия сред близкото ви обкръжение. Вие не избягвате отговорността и се опитвате да поправите нещата. Крайно време е да решите кога да поемете юздите на живота си и да продължите по истинският път. Обърнете внимание на диетата си. Не оставяйте настрана духовният аспект на живота си. Опитайте се да бъдете по-малко арогантни и горди, да бъдете по-щедри, по този начин ще привлечете късмета и изобилието към вас и вашето семейство.  Ако нямате все още връзка, не се отчайвайте. Това е така, защото още не ви е дошло времето. Ако имате пък, то посветете цялата си любов на партньора си. Чудесно време да направите романтично пътуване с любимия човек.
Благоприятни дни- 10, 14, 15
Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Стрелец – Планетарната подредба на Слънце, Юпитер и отчасти Меркурий (след 13.12.) във вашия знак ще ви подкрепя и пази с благословията си. Няма да има пречка за вас, ако сте упорити в намеренията и проектите си. Ще имате яснота при вземане на решенията, защото те ще бъдат важни и положителни. Добро време за закупуване на недвижими имоти, преместване, промяна на местоживеенето. Ще бъдете стабилни физически и емоционално. Мнозина могат да започнат сантиментални взаимоотношения без никакви задръжки. Може да има случайни срещи с подчертан еротичен оттенък, но вие ще ги изживеете епизодично и без предразсъдъци. По-сериозни и стабилни отношения ще дойдат по-късно, а сега е време да се насладите на тази фаза на приятни преживявания.
Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч), 16
Неблагоприятни дни- 14, 15

Козирог – Доста динамична седмица. Моментите на спокойствие ще бъдат оскъдни. Ще работите упорито и усилено, но избягвайте ненужните рискове. Успехът ще ви бъде гарантиран, ако бъдете любезни към другите. Бъдете внимателни с парите и управлението им. Поддържайте контрола върху разходите си. Добро време да планирате бъдещите си ходове, пътувания и промени, които възнамерявате да осъществите. Трябва да поддържате баланса на вашите емоции, за да направите интелигентни и добре обмислени избори. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, използвайте инстинкта си и предчувствията си. Намерете достатъчно свободно време, за да споделите повече моменти със семейството си. Давайте повече възможност на тялото си да се отпуска, почива и възстановява.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни-10, 16 

Водолей – Професионалните въпроси, които бяха в застой, сега ще бъдат реактивирани. Шансовете ви за кариерно развитие се увеличават. Може да имате богати преживявания и щастливи моменти. Седмицата ще е интензивна, ярка и забавна. Ще имате много възможности да се забавлявате, да разговаряте с приятели. Може да има неочаквани подаръци и приятни изненади, както и вълнуващи моменти. Вероятно някой от близките ви приятели ще се появи пред вас в нова светлина. Някои Водолеи ще разберат как да превърнат хобито си в източник на доходи и да предприемат първите стъпки в избраната от тях посока. Тази седмица ще се наблюдава повишена активност в личните отношения. Ще станете по-активни, ще изразявате по-открито позицията си. Това е най-доброто време за изясняване на проблеми във връзката ви. През този период ще бъде по-лесно да се направи първата стъпка към нови взаимоотношения, да се поеме инициативата самостоятелно.
Благоприятни дни-16
Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч) 

Риби – Тази седмица ще бъдете активни с цел да постигнете високи резултати. Въпреки цялото изкушение на новите идеи и предложения, те все още не трябва да бъдат приети, отложете всички нововъведения до по-благоприятен момент. Възможно е да възникне конфликт с някакъв авторитетен човек за вас, например баща ви или шефа ви на работа, някой друг. Опитайте се да овладеете амбициите си, за да не си навредите. Мнозина от вас може да усетите нарастваща нужда от нови впечатления и ще се стремите да я получите по какъвто и да е начин. Тази седмица ще бъде активна романтичната сфера. Ще се насладите на по-голямо внимание от противоположния пол. Ако поемете инициативата, тогава вашият личен живот ще бъде доста по-по-богат и ярък. Това е прекрасно време за нови запознанства и начало на любовните истории.
Благоприятни дни- 10
Неблагоприятни дни- 14, 15

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
23599 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини