Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно

  • 08 декември 2018 06:37

  • 2895
  • 0
Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно
© Pixabay

Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно

Нощта срещу празника на Зачатие на света Ана се смята за най-дългата в годината. Има поверие, че на този ден седем светии понасят слънцето на ръце и го “завъртват към пролет”. Най-дългата нощ е времето на нарушеното равновесие на земните и божествените сили, между доброто и злото. Това е граничеща нощ между нашия и отвъдния свят. Небето особено настоятелно ни нашепва чувства и подсъзнателно отговаря на нашите въпроси.

Луната е в знак Стрелец до 14:03ч на 8 декември.

Социалния и обществения живот се активни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предават на другите. Постарайте се да проявите щедрост и широтата на душата си. Да се избягват конфликтите, бурните сцени и изясняване на отношенията.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте дългите разходки, щадете краката. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазни храни.

Луната се движи на празен ход от 12:01ч до 14:03ч. В този интервал не предприемайте нищо важно. След това Луната преминава в знак Козирог.

1 лунен ден продължава от 09:21ч на 7 декември до 08:29ч на 8 декември.

Доминиращ 2 лунен ден, който започва от 08:29ч на 8 декември и продължава до 09:23ч на 9 декември.

Символ на този ден е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня, които идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция.

Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път.

Секс - Това е най-доброто време да се изпробват нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да се добави нещо ново към сексуалния живот. Не се страхувайте да експериментирате.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънищата биват конкретни и ярки. Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате, а не да ги приемате буквално.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2895 0

Водещи новини