Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 26 ноември 2018 08:44

  • 29392
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Очаква ни една динамична и противоречива седмица. Напрежение и опасности няма да липсват, затова е добре да бъдете с повишено внимание. Духът на противоречие ще бъде доста силен. Не се увличайте от нереалистични проекти. Може да се очаква засилване на враждебността, агресията, нови въоръжени конфликти, включително терористични актове. Най-опасни са понеделник и петък.

На 26 ноември Слънцето прави съвпад с Юпитер. Привличане на полезни връзки, осъществяване контакти с влиятелни хора. Засилва се оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Благоприятно за финансови операции, спонсорство, меценатство, благотворителност, за отправяне на искания към началническото съсловие. Много е вероятно сега да има увеличение на заплатата, даване на премия, награди, похвали, материална помощ, повишение в длъжност. Може тези дни да си опитвате късмета в лотарията и тотото.

На 26 ноември Меркурий прави в квадратура с Марс - Възможни разногласия, което води до конфликти и спорове. На работното място могат да се оформят интриги. В този период следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Пазете се от спорещи мъже и агресивни шофьори по пътищата. Грешен избор на посоката, лошо време и други физически препятствия могат да попречат на пътуването. Може да са наруши постъплението на информация и комуникациите. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от нараняване и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие и нервно напрежение. Като прибавим и ретроградният Меркурий, абсолютно не е благоприятно времето нито за сключване на сделки, нито за хирургични операции (освен при неотложни спешни случаи)

На 27 ноември Марс в секстил със Сатурн – Съветите от по-опитни или по-възрастни хора, могат да бъдат полезни, не ги пренебрегвайте.

На 30 ноември започва последната четвърт на Луната (Луната в квадратура със Слънцето), едновременно с това има още трудни аспекти - Луната в Дева прави квадратура с Юпитер и Меркурий в Стрелец, в опозиция с Марс в Риби. Слънцето в квадратура към Марс, а Венера към лунните възли. Много дисхармоничен ден, изпълнен с опасни ситуации, скандали, конфликти, прояви на агресия и гняв! Опитайте се да запазите остатъците от хармония в сърцето си и да се погрижите за вашето здраве. Вероятността от изгаряния, рани и пожари се увеличава. Необходими са мерки за лична безопасност! Нестабилните отношения могат да се разпаднат. Всяка направена стъпка носи риск, за което по-късно може да съжалявате. Избягвайте да изяснявате отношения. Пазете отношенията, на които държите. Много внимавайте зад волана.

Не предприемайте важни неща и не поставяйте ново начало, когато Луната се движи на празен ход:

27.11.18 09:23 - 10:36

29.11.18 11:48 - 13:09

01.12.18 16:35 - 16:50

Благоприятно за подстригване – 27, 28 ноември, 1 декември

Овен –Тази седмица ще имате изобилие от енергия и това ще ви накара да се чувствате силни. Ще имате желание да пътувате. Със сигурност трябва да направите каквото е по-силите ви, за да разширите хоризонтите и да подобрите качеството си на живот. Не пропускайте възможността да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще трябва почакат. Квадратурата между Меркурий и Марс, може да попречи на инициативите ви. Вероятността от работни конфликти е твърде висока. Обстоятелствата може да са такива, че ще трябва да защитите репутацията си. Не са изключени интриги, за да ви опорочат.

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни –26.11.

Телец – Ще срещнете трудности при изпълнението на плановете. Делата, които сте планирали, може да изискват много повече време и усилия за изпълнението им, отколкото сте очаквали. Време да укрепите своите позиции. Бъдете твърди и не се поддавайте на провокации. Един от основните проблеми на седмицата ще стане темата за приятелите. Може и отношенията ви с някой приятел да са се изчерпали и връзката да бъде прекратена. Не е най-доброто време за рисковани финансови дейности. Бъдете внимателни и се грижите за любимия човек, тъй като му липсва вашата душевна топлина. Не позволявайте изкушенията да ви отклоняват от правия път.

Благоприятни дни- 26, 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.

Близнаци – Слънцето се намира в противоположния на вашия знак, намалява жизнения ви тонус, затова се нуждаете от повече сън и не трябва да пропускате времето за почивка и отдих. Не бива да рискувате твърде много. Всички действия трябва да бъдат внимателно премислени, а данните - да бъдат проверени отново. Марс е на най-високото място на вашата астрологична карта и насърчава амбициите ви. Така че независимо от ниските нива на енергия, ще имате достатъчно мотивация и желание да постигнете набелязаните цели. Вниманието ви ще бъде доста фокусирано върху отношенията ви с другите хора. 

Благоприятни дни- 27, 28.11.;02.12.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.

Рак – Ще попаднете в поток от интересни събития и ще се почувствате вдъхновени и увлечени от новите възможности. Периодът не е удачен за инвестиционна дейност. Обърнете внимание на вашето здраве. Периодът на намаляващата Луна ще има отрицателен ефект върху вас. Здравословното състояние може внезапно да се влоши, да изостри хронично заболяване. Сега по-обективно приемате мислите и думите на партньора си и това ще способства разбирателството помежду ви. Ще ви радва хармонията в сексуалните отношения. Силен стремеж може да ви подтикне да търсите сексуални контакти със странични партньори, но това са неправилно използвани планетни енергии.

Благоприятни дни- 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –26.11; 02.12.

Лъв – Ще бъдете изпълнени със сили и енергия, ще се появят нови творчески идеи и планове. Мнозина ги очакват успех и признание. Бъдете по-отговорни към това, което правите и всичко ще се развие по най-добрия възможен начин. Много натоварена седмица за онези, за които идва на първо място работата и кариерата. По-големият стрес може дори да влоши състоянието на здравето. Сега трябва да сте търпеливи - не правете прибързани заключения, най-вероятно те няма да отговарят на истинското състояние на нещата. Спазвайте техниката за безопасност навсякъде и във всичко. Не пренебрегвайте изцяло любимия човек. Намерете време и за него.

Благоприятни дни- 02.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.

Дева – Марс е в противоположния на вашия знак и в квадратура с Меркурий, което означава, че трябва да бъдете по-търпеливи. Що се отнася до финансите, очаквайте значителен напредък. Ще привлечете пари и като цяло материални неща. Не обръщайте внимание на критиките отвън, за да не разваляте настроението и самочувствието си. Психологическият комфорт ще се окаже нещо много важно за вас през следващите дни. Тази седмица ще предпочитате спокойно да почивате и разпускате в компанията с близки приятели и тихи домашни събирания. Едно романтично пътуване заедно с любимия човек ще ви донесе много положителни емоции. За нови връзки сега не е подходящ момента.

Благоприятни дни- 26.11.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.

Везни – Слънцето ще ви подкрепя във всичко. Време е да се насладите на живота и умело да използвате откриващите се възможности. Успешни ще са кратките пътувания. На работното си място не се нагърбвайте с много отговорности. Венера засилва вашето обаяние. Благоприятен период за общуване с противоположния пол и за разширение на кръгозора ви. Пред вас стои задачата да разкриете своето обаяние пред околните. Мнозина ще търсят удоволствията. Много благоприятно време за укрепване на отношенията с близкия човек. Хармонизацията в отношенията може да ви изведе на ново равнище в общуването.

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни –26.11.

Скорпион –Продължава успешният период. Погрижете се за финансовите си дела. Тази седмица ще бъдете много страстни, импулсивни и склонни да рискувате, когато става въпрос за любов. Много от вас ще влязат в тайни любовни отношения. Не правете нищо, за което по-късно може да съжалявате. Ако има възможност да отидете заедно с партньора си извън града - отидете, това ще укрепи връзката ви и ще ви даде силата, от която се нуждаете. Намаляващата Луна ще прави настроението ви променливо. Контролирайте емоциите и импулсивните си действия. Доверявайте се повече на разума.

Благоприятни дни- 26, 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.

Стрелец – Очаква ви благоприятна седмица. Доброто планетарно влияние ще даде възможност за разкриване на потенциала, за изпълнението на плановете. Има шанс да заемете по-висока позиция, да намерите обещаваща работа, да получите признание за талантите и способностите си. Съвпада на Меркурий и Юпитер ще ви донесе приток на парични средства под форма на бонуси, премии и други. В напрегнати ситуации е по-добре да останете мълчаливи, една неуместна дума може да доведе до непредвидими последици. Едно нещо е сигурно, Венера ще ви помогне с лекота да общувате и можете да очаквате чудесни взаимоотношения с приятелите си.

Благоприятни дни- 27, 28.11.;02.12.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.

Козирог – Разположението на планетите ще ви вдъхновява и подтиква към творчески пориви. Марс ще ви направи много директни. Опитайте се да не бъдете прекалено критични и да не налагате собствено мнение. Влиянието на планетата е най-вече в полза на онези от вас, които се занимават с маркетинг и продажби, преподаване, писане и актьорство. Не споделяйте неща от личния си живот пред случайни хора. Вашите думи могат да бъдат преиначени и използвани срещу вас. Бъдете предпазливи от към измами. Звездите препоръчват да се абстрахирате малко от работата си и да пренасочите вниманието към личния живот. Добре приветствана е инициативата в романтичните връзки.

Благоприятни дни- 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –26.11; 02.12.

Водолей – Още в началото на седмицата трябва да възстановите реда в делата си. Превключете към актуалните въпроси, погрижете се за натрупаните дребни неща. Това е времето да направите корекции в стратегическите си житейски планове. Разположението на планетите тази седмица говори за възможна творческа криза. Трябва да обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща. Общуването ви може да бъде затруднено. Работата е в това, че изразявате мислите си по-сложно от обикновено. Не бива да доверявате тайните си на приятели, може да бъдете разочаровани или да се провалят вашите планове. Крайно нежелателно е да давате и да вземате пари в заем. Това може да доведе до излишни конфликти.

Благоприятни дни- 02.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.

Риби – Този период изисква да бъдете креативни във всичко. Можете да разчитате на подкрепата и покровителството на влиятелен човек. При вас психическото състояние ще е нестабилно поради намаляващата Луна. Нараства емоционалната чувствителност. Старайте се да не се поддавате на депресията. Търсете развлечения в компания на близки приятели. Правете всичко, което повишава настроението и ще ви кара да се чувствате добре. В средата на седмицата може да преживеете огорчение или разочарование. Може би това ще се дължи на високите ви очаквания, а дарът на съдбата няма да бъде точно този, който сте искали да получите. Нова среща може да се случи в момент, в който не го очаквате.

Благоприятни дни- 26.11.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
29392 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини