Астропрогноза: Неблагоприятно време за всякакви покупки

  • 23 ноември 2018 11:54

  • 2476
  • 0
Астропрогноза: Неблагоприятно време за всякакви покупки
© Pixabay

Луната e в знак Близнаци от 06:12ч, където ще остане до 08:39ч на 25 ноември.

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. Тези дни са благоприятни за интелектуалците, журналистите. Най-доброто време за комуникация, за изразяване на мнение. Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение.

Пълнолуние в 07:40ч в знак Близнаци. Пълнолунието е в квадратура към Марс и опозиция с Юпитер. Противоречията, които са се създали в предишния период, сега ще се изострят и могат да стигнат до краен предел. Може да бъдат и временни нови конфликти. Подходящо време да се освободите от фалшиви връзки или остарели ценности. Не се доверявайте на получената информация преди са сте я проверили, тя може да е невярна. Пазете добре тайните както своите, така и чуждите. Бъдете много внимателни, когато шофирате, засилва се опасността от аварии, пътни инциденти и злополуки. По-засегнати ще бъдат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 16 лунен ден, който започва от 16:53ч на 22 ноември и продължава до 17:31ч на 23 ноември.

Това е един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, прояви на всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота.

Нараства влечението към красотата и изкуството. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие. Добре е да се завършват започнати дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения. В този лунен ден се препоръчва да общувате и да се помолите на вашите ангели-пазители.

Ако дрехите се замърсят, дори едно петънце да стане, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Не е подходящо за подстригване и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Неблагоприятно време за всякакви покупки. Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Следва 17 лунен ден, който започва от 17:31ч на 23 ноември и продължава до 18:17ч на 24 ноември.

Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на децата и да не им отказвате нищо.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите.

Днес е 8 слънчев ден – Този ден е като "бял лист", в който започваме да пишем близкото си бъдеще.  Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2476 0

Свързани новини

Водещи новини