Днес е добър ден за начало на всякакви дела

  • 01 ноември 2018 06:10

  • 2514
  • 0
Днес е добър ден за начало на всякакви дела
© Pixabay

Луната e в знак Лъв до 07:49ч на 2 ноември.

Период на творчески подем. Може да проявите активност и решителност. Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също ще получите. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Това време е подходящо за веселие, празнуване. Желателно е да се облечете и да отидете там, където цари празнична атмосфера – на концерт, театър, кино, изложба, на гости. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Обувки закупени днес, бързо ще се износят и ще станат неизползваеми. Подходящо за дълго проветряване на помещенията и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно харчене на пари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Безплодно време за растенията.

Хронология на лунните дни:

24 лунен ден, който започва в 23:30ч на 31 октомври и продължава до 00:41ч на 2 ноември.

В този лунен ден се пробуждат силите на природата. Човек придобива огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. В този лунен ден нашето тяло е под контрола на разума.

Време за мотивиране на благодарността. Всеки човек иска да бъде нужен и полезен и ако не се почувства такъв, получава разочарование. Думите на благодарност изказани към своите близки в 24 лунен ден, дълго ще закрепят усещането, че са ни нужни и полезни и ще получим адекватна благодарност.

Сега може да започнете нещо важно, добър ден за начало на всякакви дела. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Благоприятно е за пътуване.

Не е добре да се гладува – точно обратното, трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение на масажист, козметик и фризьор. Препоръчват се физически упражнения, йога. Денят е подходящ за лечение с билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

Сексът се приветства, при това без ограничение на количеството, но да не се прекалява със сексуалните практики. 24-ти лунен ден е свързан с външните органи за възпроизвеждане. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия, която трябва да се изразходва, ако не по предназначение, тогава чрез занимания с физически упражнения, автотренинг и др.  Излишъкът от сексуална мъжка енергия вреди на организма.

Ако се нарушават препоръките на деня, ако не се използва сексуалната енергия (по предназначение или като се трансформира в творческа), всичко това води до болести на половите органи.

Бизнес – Сега ви се дава възможност да се завършите започнати проекти. Не изпускайте такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Покупки - Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще ви е необходима в следващите няколко дни. А при Луна в Лъв, косите стават по-гъсти.

Сънища - Добре е да имате много сънища. Ако са приятни – всичко е  наред. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

Щастливи цветове – жълто, златисто, лимонено, шафранено и охра.

Днес е 16 слънчев ден – Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Могат да се изясняват отношенията, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2514 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини