Днес много тайни неща могат да станат явни

  • 01 октомври 2018 06:11

  • 4305
  • 0
Днес много тайни неща могат да станат явни
© pixabay.com

Започваме новият месец с Луна на празен ход, което ще продължи до 21:02ч.

Добре е да се практикува през това време медитация, духовни практики, йога, молитви или да се почива. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Занимавайте се само с обичайните, добре познати дела. Не предприемайте нищо ново и важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи неща.

Луната e знак Близнаци до 21:02ч на 1 октомври.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Добро време за комуникативните и мобилни хора. Денят ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши.

В 21:02ч Луната преминава във водния знак Рак.

Хронология на лунните дни:

22-ти лунен ден, започва от 22:40ч на 30 септември и продължава до 23:29ч на 1 октомври.

В този ден се крие „златният ключ” към разкриване на тайните. Денят е посветен на мъдреците, философите, посветените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Днес много тайни неща могат да станат явни.

В този магически ден умствените способности на човека и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни знания могат да ви се разкрият, нови идеи и свежи оригинални решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци около себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай то ще се обърне срещу вас. На този ден се препоръчва да се правят прогнози за бъдещето. Най-добрият ден за гадаене чрез карти таро, руни, книгата на промените, И Дзин, хороскоп. Всички знания сега лесно се усвояват. Заемете се със самообразование: четете, учете езици, компютърна грамотност.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно да е. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата.

Пасивен ден. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Препоръчително е да се занимавате със спокойна дейност или да почивате.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. В медицинския аспект човек трябва да бъде внимателен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки движения е по-добре да не правите. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Сексът във 22-ри лунен ден трябва да приключи с обилна и празнична вечеря и за предпочитане на същото място, където сте правили любов. Не се препоръчва да ядете преди секса.

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Следва 23-ти лунен ден, започва от  23:29ч на 1 октомври и продължава до 00:27ч на 3 октомври.

Днес е 15 слънчев ден – Това е мирен, спокоен и светъл ден. Сега е по-важно от всякога да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Често е съдбоносен ден - могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Добре е да се прекара известно време сред природата и да се заредите с енергия от нея. Днес към всяка жена мъжете трябва да се отнасят с особено внимание и почитание.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4305 0

Свързани новини

Водещи новини