Енергията на деня е много силна, използвайте я внимателно и предпазливо

  • 20 септември 2018 06:01

  • 4156
  • 0
Енергията на деня е много силна, използвайте я внимателно и предпазливо
© Pixabay

Днес не е добър ден за операции, както и за изясняване на отношения поради неблагоприятните аспекти на Луната.

Луната e знак Водолей до 15:28ч на 22 септември.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят интереси като вашите. Неподходящо време за промяна на местоработата. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, очни болести. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

Хронология на лунните дни:

11-ти лунен ден, който започва от 16:40ч на 19 септември и продължава до 17:20ч на 20 септември.

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Мощни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Благоприятно за:

добър ден за довършване на започнатото;

за творческа работа;

за научна дейност;

за пътуване;

може да ядете каквото поискате;

за подстригване (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно за:

за нови дела и начинания;

за бизнес дела и търговия - възможни са загуби;

за финансови операции;

за покупко-продажба на недвижими имоти;

за общуване – възможно е да избухне агресия;

за почивка (само кратка);

за физически натоварвания;

за сключване на брак.

Убийството на всяко живо същество в този ден е противопоказано. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Сънищата (сряда с/у четвъртък) - В 11 лунен ден енергията на Луната е силно свързана с нашето подсъзнание, поради което е толкова трудно за нас да го контролираме. И както знаете, подсъзнание обикновено се проявява в нашите сънища. Ето защо сънищата на този лунен ден са пряко свързани с нашата психика и показват каква позиция по пътя си заемате. Ако сте имали много динамичен и приятен сън, това може да означава, че енергията ви е на правилното ниво. Това показва също, че в живота си заемате активна позиция и нещата вървят добре за вас. Ако в съня си сте пасивни и мрачни, означава, че в живота си плувате по течението, като поемате неволно ударите на съдбата. В този случай се препоръчва да преразгледате позицията си и да промените нещо в живота си, за да не бъдете безволева марионетка, подмятана от житейските обстоятелства.

Следва 12-ти лунен ден, който започва от 17:20ч на 20 септември и продължава до 17:56ч на 21 септември.

Добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се изпълняват молбите на други хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

Въздържайте се от груба храна, месо, яйца и риба. Твърде полезни ще бъдат орехите, плодовите сокове и червено сухо вино.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Днес е 4 слънчев ден - Денят се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на борба за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4156 0

Свързани новини

Водещи новини