Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

  • 14 септември 2018 06:03

  • 8809
  • 0
Наблюдавайте и търсете около себе си знаци
© Pixabay

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ако на Кръстовден вали, годината ще е много плодовита. Който чества Кръстовден с богата трапеза, през годината няма да го боли кръст. От днес казват слънцето тръгвало назад, връщало се към зимата. В църквата се раздава китка за здраве и се взема светена вода за вкъщи.

Меркурий е в опозиция на Нептун, затова повече се доверявайте на логиката и мисълта, отколкото на интуицията и вътрешният глас. Най-лошото време за големи покупки. Тези дни се намалява способността за добри анализи и преценки, хората стават по-доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Трудно се следват фактите, указанията и инструкциите и трудно става концентрирането в главните неща. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора.

Луната e знак Скорпион, където ще остане до 03:46ч на 15 септември.

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през тоз период.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

От 11:55ч Луната ще се движи на празен ход до 03:46ч на 15 септември. Това време не е подходящо за предприемане на важни дела, за важни покупки. Ако имате възможност почивайте, вършете рутинната си работа или довършвайте нещо, което по-рано сте захванали.

Хронология на лунните дни:

5 лунен ден, който започва от 11:01ч на 13 септември и продължава до12:07ч на 14 септември.

Следва 6-ти лунен ден, който започва от 12:07ч на 14 септември и продължава до 13:09ч на 15 септември.

Символи на деня е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти, но само преди започването на празния ход на Луната. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Пасивен период. Нещата трябва да стават плавно, без бързане.

Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Добро време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригване – Ако сте решили скоро го правите, то днес е един от оптималните дни за това. Това способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – За тях е по-добре на никого да не разказвайте и да се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8809 0

Свързани новини

Водещи новини