Планетите ни дават своята благословия

  • 11 септември 2018 05:58

  • 6140
  • 0
Планетите ни дават своята благословия
© Pixabay

Марс след ретроградното си движение отново се връща в знак Водолей, където ще остане до 16 ноември. Предразполага към неочаквани постъпки и действия. Благоприятно е за колективни дейности. Силата и енергията намаляват и не е подходящо за изнурителен физически труд, за физически действия. Слаба дисциплина и рискове за травми.

Слънцето (извор на живот) образува хармоничен аспект с Юпитер (планетата на щастието). Планетите ни дават своята благословия. За мнозина това означава нови придобивки, нови перспективи, повишаване на авторитета. Засилва желанието за романтика и приключения. Жизнерадост. Може да се повиши апетита ви.

Луната e във въздушния знак Везни – знакът на хармонията и партньорството.

В този момент хората стават особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка или как ще прекарате уикенда. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Хронология на лунните дни:

2 лунен ден продължава от 07:30ч на 10 септември до 08:42ч на 11 септември.

Следва 3-ти лунен ден, който започва от 08:42ч на 11 септември и продължава до 09:53ч. на 12 септември.

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 25 слънчев ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Днес н трябва да се убиват животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6140 0

Свързани новини

Водещи новини