Ден за любов, нежност, хармония, приятелство и топли прегръдки

  • 04 септември 2018 05:59

  • 2976
  • 0
Ден за любов, нежност, хармония, приятелство и топли прегръдки
© Pixabay

Луната е намаляваща, намира се в знак Близнаци до 15:05ч.

Луната в Близнаци е в приятелски отношения с Венера във Везни, което носи любов, нежност, хармония, приятелство. Това е добро време да се отпуснете и да се забавлявате с любимите си хора. Отлично време за запознанство. Благоприятства по-голяма интимност, романтичен секс, силни емоции, силна чувствителност при допир. Засилва се желанието да прегърнеш, да целунеш, да дариш доброта, топлина и обич на любимите същества – партньор, дете, внуче, родител, брат, сестра. Хората са по-активни, екстровертни и общителни.

Това е подходящо време да поискате услуги или заем, защото ще им бъде трудно на другите да ви откажат. Идеално време за развлекателни дейности. Подаръците носят голямо удоволствие. Творческият, артистичен и музикален потенциал ще бъдат отключени сега. Шопингът доставя истинско удоволствие по това време. Пазаруването привлича, изкушава и лесно се харчат пари сега. Особено в магазини за мода, козметика, бижута и продукти за здраве и красота като цяло. Жените могат да се поглезят в този ден с масаж, грим, маникюр и педикюр, спа процедури. Време е да се отпуснете, да се развличате и да се забавлявате. Това е един момент, когато трябва да си позволите да бъдете самодоволни, без да се чувствате виновни.

Периода изцяло принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни.

Да останете сами не е добре, посещение при роднини или близки приятели ще донесе повече радост. Много е полезно да се правят разходки пеша или с кола, кратки пътувания. Необходимо е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Луната се движи на празен ход от 09:38ч до 15:03ч. В този период Луната е неефективна и няма да имате нейната подкрепа в начинанията си, затова не предприемайте нищо важно, не правете признания, не правете скъпи покупки, не кандидатствайте за работа, не подписвайте договори, не се опитвайте да доказвате вашата истина, най-добре нищо не предприемайте. Може да се отдадете на заслужена почивка или да продължите да вършите обичайните ежедневни неща.

В 15:03ч Луната преминава във водния знак Рак, където ще остане до 16:55ч на 6 септември. Появява се копнеж за спокойствие, грижа за близките хора, обратно при природата. Идеалният момент да се успокоите и да укрепите вътрешната си сила.

Днес е 24-ти лунен ден, който започва от 00:43ч на 4 септември и продължава до 01:36ч на 5 септември.

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела (съобразете се с празния ход на Луната). Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат решения по важни въпроси, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна. Не допускайте физическа умора, избягвайте злоупотребата с алкохол. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен ден за цялото семейство. В него лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, всеки да изслуша другия и да прояви разбиране. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи.

Секса сега се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега.

Подстрижката или дори само подравняването на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Днес е 18 слънчев ден – Празничен и весел ден, старайте се да правите всичко с лекота и усмивка на лице, да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, размяна на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Днес рожден ден имат Бионсе (1981) и Дейвид Гарет (1980)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2976 0

Свързани новини

Водещи новини