Днес всяка ситуация трябва да се приема като отражение на вътрешна ни същност

  • 29 август 2018 06:10

  • 16656
  • 0
Днес всяка ситуация трябва да се приема като отражение на вътрешна ни същност
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 04:31ч на 31 август.

Опасно време – създават се много конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. В този момент много хора, които имат Слънце, Луна или Асцендент в Овен, извършват резки действия, участват в екстремни ситуации, стават смели и безстрашни. През тези дни дори и най-добрият, мил и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на хората около себе си.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили.

Уязвими са е главата, мозъка, очите. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Доминиращ е 18-ти лунен ден, който започва от 21:23ч на 28 август и продължава до 21:49ч на 29 август.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие, егоизъм и илюзии.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да е много тежък период за семейните отношения. Възможно е близките ви да са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19-ти лунен ден, който започва от 21:40ч на 29 август и продължава до 22:17ч на 30 август.

Днес е 12 слънчев ден – Важното е да не се напрягате и да се оставите по течението. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Бъдете искрени, добри, миролюбиви. Хубаво е да се съберете с приятели в малка компания на по чаша бяло вино.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16656 0

Свързани новини

Водещи новини