Днес имат право да почиват само тези, които действително са заслужили

  • 27 август 2018 06:08

  • 5026
  • 0
  Днес имат право да почиват само тези, които действително са заслужили
© Pixabay

Днес Марс най-после излиза от своята ретроградност.

Луната е в знак Риби до 19:38ч на 28 август.

Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, привлича тайнственото и мистичното. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Децата стават по-чувствителни от обикновено, капризни, кресливи, предпочитат да "летят в облаците" . По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

Доминиращ е 16-ти лунен ден започва от 20:26ч на 26 август и продължава до 20:55ч на 27 август.

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворчество. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти и ако живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота, ще обича природата, ще му е понятен езика на растенията, животните и птиците. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнителен и се ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

17-ти лунен ден, който започва от 20:55ч на 27 август и продължава до 21:23ч на 28 август.

Днес е 10 слънчев ден – не се препоръчва много да се работи. Не се препоръчва да бъдете на места с много хора. Смята се, че е по-добре уединението, пребиваване в пещери, мазета, затворени помещения. Откритите пространства сега са лоши. Не се отнасяйте твърде сериозно сега към живота. Ден за натрупване на сили, не за разпиляването им. Повече почивайте!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5026 0

Свързани новини

Водещи новини