Неблагоприятен ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения

  • 26 август 2018 06:29

  • 20960
  • 0
Неблагоприятен ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 08:33ч, след това преминава в знак Риби.

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като понякога показват истинска сантименталност. Подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

В 14:57ч настъпва пълнолуние в знак Риби - пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. В този период не вземайте сериозни решения.

Венера влиза в конфликт с Плутон. Напрегнати и драматични ситуации в личния живот, криза в отношенията могат да засегнат най-много Везни, Козирог, Рак и Овен, родени в края на втората десетдневка. Финансовото положение може да бъде затруднено, по-добре е да се въздържат от рискови финансови транзакции и големи покупки.

Доминиращ е 15-ти лунен ден, който започва от 19:55ч на 25 август и продължава до 20:26ч на 26 август. Символът на този ден е змия-изкусител.

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Отрицателното влияние на този лунен ден се утежнява от факта, че съвпада с пълната луна. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. С повишена нервност, е полезно да се пият успокояващи билкови отвари.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

16-ти лунен ден започва от 20:26ч на 26 август и продължава до 20т:55ч на 27 август.

Днес е 9 слънчев ден, посветен на свещения огън. Денят е добър за молитви. Смята се, че за огнената молитва в този ден в дома непрекъснато трябва да гори огън. За тези, които работят с този огън: трябва да запалите три свещи особено вечер, след залез слънце (в къщата трябва да изгорят три свещи). Добре е да се гори тамян.

Хубаво е да имате сили и енергия, не е добре да изпитвате слабост. Трябва да сте бодри, да не стоите на едно място, да не се излежавате, да не спите много, да не мързелувате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20960 0

Свързани новини

Водещи новини