Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 06 август 2018 10:35

  • 24033
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен  - Тази седмица може да има промяна в плановете ви по независещи от вас причини.

В края на периода Венера от сектора на партньорството ви ще прави дисхармоничен аспект със Сатурн, но влиянието от него започва да се усеща още в по-предните дни. Ще има предизвикателни ситуации. Това наистина може да ви докара проблеми и дори да изпитате раздразнение, гняв. Запазете бойният си дух, бъдете по-внимателни и предпазливи. Рискове е по-добре да не предприемате. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата. В по-сложните случаи може да се стигне до разриви в отношенията. Слънчевото затъмнение, заедно с ретроградният Меркурий ще попаднат в сектора на любовта. Твърде е вероятно стара любов да ви напомни за себе си и отново да се влюбите. За тези, които са сами е време да се поогледат наоколо, имате много добри кандидати на близо. Все пак до 19 август не е много подходящо за нови запознанства.

Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Телец – През седмицата ще цари една неопределеност в живота ви. Във вторник и сряда е желателно да се посветите на творчество, интелектуална дейност или напълно да се потопите в работата си. Планетните влияния ще бъдат творчески за вас. Когато става дума за власт и пари, бъдете внимателни. В петък и събота не се отпускайте. Бъдете нащрек. Мнозина през периода ще бъдат погълнати от толкова многобройни проекти, поради които просто няма да имате време за любимия човек. Възможни са проблеми както у дома ви, така и с близкото обкръжение. Ретроградният Меркурий и слънчевото затъмнение в квадратура към знака ви ще предизвикат спорове, дължащи се предимно на вашето поведение. Внимавайте как се шегувате и какво казвате, защото някой може да вземе на сериозно думите ви и да ви се обиди. Предстои промяна на нещо в живота ви. За личните отношения може да означава внезапна и неочаквана раздяла или началото на нова любов.

Благоприятни дни- 08,09,12
Неблагоприятни дни- 10, 11

Близнаци – В първите дни на седмицата Слънцето ще активира Юпитер, но с негативно влияние, така че е препоръчително да се посветите само на задължителната работа и дела, които няма възможност да се отложат за по-късно. Това не е най-добрият период за нови запознанства и за започване на нови неща, пътуване, промяна на ситуацията. Другите планети също ще повлияят върху съдбата, така че не всичко ще бъде толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Нептун може да допринесе за влошаването на зависимостите ви, както и за появата на опасни илюзии. Не се надявайте на нищо - трябва да сте уверени в себе си.  Добра новина за свободните Близнаци: Венера ще се премести в сектора на любовта ви и ще остане там до 9 септември. Обикновено това носи невероятни възможности. Но тази седмица планетата на любовта ще има напрегнат аспект със Сатурн, което ще доведе до несигурност и уязвимост по отношение на интимната близост. Можете да срещнете и да се запознаете с някого, но да се държите малко безразлично и хладно.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 06, 07

Рак – Ще се опитвате да промените някои установени правила на работното място, но може да срещнете несъгласие. Вие ще бъдете доста изобретателни в работата и действията си. Не купувайте сега превозни средства. Най-вероятно ще имат скрити дефекти. Не е благоприятно времето и за сделки. В четвъртък вашата управителка Луната прави опозиция с Плутон –ден на дисхармония. Това може да ви постави в рискови ситуации, да предизвиква дълбоки емоционални проблеми. Чувствително ще реагирате на различни дреболии: ще трябва емоционално да се дистанцирате от всичко. Може да имате неприятни психически или реални преживявания. Много внимавайте и за партньорските си отношения. Ще е малко облачно на любовния ви хоризонт, но се вижда светлината в края на тунела. Съхранявайте, поддържайте положителните си вибрации, защото те могат да предразположат любимия човек към вас. Свободните Раци ще имат разнообразие от емоционални контакти и преживявания.

Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни-08, 09

Лъв –  Тази седмица няма да бъде от най-леките и  безметежните. Отрицателното влияние на Луната, Слънцето, Сатурн, Уран и Плутон ще бъде много силно на 8, 9 и 10 август. В тези дни не можете да пренебрегнете отрицателните енергийни потоци, излъчвани от тези обекти. Възможно е негативните нагласи, които ви правят нещастни, да се изострят в тези дни. Ще бъде много трудно да намерите мотивация и подкрепа в трудни моменти. Някои обстоятелства ще се развиват обаче във ваша полза. При по-чувствителните натури може да се появи чувство за безнадеждност. Търсете начини да се разсеете от мрачните мисли. Избягвайте да вземате важни решения. Опитите ви за промяна на имиджа и корекция на външния вид няма да бъдат успешни и задоволителни, затова не предприемайте лични промени. Ще трябва да насочите вниманието си към семейните дела, но това не означава, че трябва да се жертвате в полза на другите. Намирайте време да се отпускате, търсете развлечения. Така ще имате енергия и ще се подобри настроението ви.

Благоприятни дни- 06, 07
Неблагоприятни дни- 10, 11

Дева – Меркурий ще ви действа благотворно, но това не означава, че ще ви спаси от негативното влияние на останалите планети. Не трябва да оставяте всичко на самотек, в противен случай те ще вземат нещата в свои ръце. В този период е желателно да се опитате да мислите само за това как да привлечете положителни промени в живота си. В някои необичайни ситуации на работното място трябва да действате много трезво. Може да се чувствате така, сякаш някой или нещо се опитва да ограничи свободата ви. Това могат да са конкретни хора, външни обстоятелства или възпиращ фактор може да бъде вашата лична несигурност в себе си и вашите възможности. Възможен спад на енергията и съответно намаляване на ефективността в работата. Ще имате усещане за умора, леко неразположение в края на седмицата. Бъдете внимателни в думите и постъпките си. В службата се пазете да не бъдете вкарани в интрига. В отношенията с партньора си, честите промени в настроението ви и външното ви безразличие ще създават допълнителна нервност или несигурност.

Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 06, 07, 12

Везни – Предстоящите дни ще са изпълнени с много негативна енергия, постоянни съмнения, творчески застой, случайни конфликти. Ще се сблъскате с много ограничаващи обстоятелства. Единствено може да ви спаси от това положение да бъдете по-предпазливи. На 7 август вашата управителка Венера ще премине във вашия знак и ще започне да се приближава към квадратура със Сатурн на 10 август. Така че, нямайте никакви очаквания през тази седмица. Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно може да се усети радостта от живота. Задълженията ще започнат да ви тежат. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата. Често се получават разриви в отношенията. Що се отнася до периода като цяло, поради повишената активност на планетите и слънчевото затъмнение, по-чувствителните натури ще почувстват емоционално опустошение и апатия, затова е желателно да избягвате конфликтни ситуации, напрежение, стрес  и повече време да намирате за почивка.

Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Скорпион – Понеделник и вторник звездите ви препоръчват да се посветите на по-спокойни дейности, лесно почистване на дома и умствена почивка - релакс. Трудностите могат да се увеличат, но не губете кураж. Ако дългоочаквани събития все още не се случват, не се безпокойте - съдбата не случайно изпитва търпението ви. Бъдете разумни, не се намесвайте в неприятности, не забравяйте любимото си хоби или си позволявайте от време на време да помързелувате. В петък се концентрирайте върху неотложните въпроси. Бъдете внимателни в общуването си с околните, както и с партньора си. Някои от вас ще се почувстват в любовен капан, защото са във връзка с някой, с когото не трябва да са. Други ще попаднат в любовна интрига, но това може да бъде и друга ситуация, поради която трябва да пазите тайна от всички. Ще бъдете опасно примамливи. Вашият стил и чувство за хумор ще привличат многобройни кандидати за партньори, но гледните точки на някои от тях ще ви дразнят.

Благоприятни дни- 08,09,12
Неблагоприятни дни- 10, 11

Стрелец – Вие ще бъдете неспокойни и дръзки, защото действащата върху вас Венера в квадратура ще ви тласне към борбата за важни въпроси. Възможни са неприятности, но не се отчайвайте. За тези, които успеят да издържат теста за издръжливост, без да губят чест и достойнство, съдбата е подготвила достойна награда. Може би мнозина ще преживеят разочарование в любовта, защото сте в положение на „даващи”, а не получавате нищо в замяна. Взаимността е просто необходима за хармонията в любовта. Петък и събота са много опасни дни, когато не трябва да се дава ход на негативните мисли. Ретроградният Меркурий и слънчевото затъмнение ще бъдат подсилени от квадратурата с Юпитер, поради което енергетиката ще бъде разрушителна и изключително дисхармонична. Аналогична ще е ситуацията и в неделя, така че трябва да сте по-внимателни. Като цяло цялата тази седмица може да бъде свързана с усложнения при контактите с хора от близкото ви обкръжение: приятели, съседи, роднини.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 06, 07

Козирог – Тази седмица късметът ви ще бъде променлив – ту ще идва, ту ще ви напуска. Каквото и да става, Козирога никога няма да спре да се катери към върха на планината. Опитайте се да стоите здраво на краката си - не унищожавайте това, което имате в търсене на илюзии. Не подценявайте конкурентите си. Това ще е груба грешка. Подходящ период за самоусъвършенстване и за работа върху себе си. Ще имате шанс да поправите някои грешки от миналото. Мнозина ще се върнат към предишни проекти. Всички въпроси, възникващи през този период, ще бъдат решени почти незабавно и без много усилия. Не се препоръчва да ходите по съдебни инстанции по имуществени въпроси, особено ако са свързани с наследство. Отложете уреждането им за по-нататък, защото може да попаднете в неприятна история. Някои от вас ще имат санкции за нарушение правилата на движение. Като цяло седмицата може да бъде свързана с много харчове за дома, семейството, децата, почивка и други.

Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни-08, 09

Водолей – Всички стъпки, които могат да повлияят на живота ви, обмисляйте внимателно - опитайте се да прецените всички плюсове и минуси. За предпочитане е да не правите резки промени в живота си. Може да понесете финансови щети по вина на други хора. Особено неблагоприятно е енергийното влияние на 10 и 11 август. Слънчевото затъмнение попада във вашия сектор на партньорството, което може да ви даде ново начало в личния ви живот. Например можете да проявите по-голям интерес към взаимоотношенията с партньора си и да започнете да живеете заедно или дори да сключите брак. От друга страна, благоприятните събития могат да се забавят леко поради ретроградния Меркурий. Трудни ще бъдат отношенията с бизнес партньорите. Също така не е най-доброто време за разглеждане на въпроси, свързани с разделяне на имущество при развод.

Благоприятни дни- 06, 07
Неблагоприятни дни- 10, 11

Риби – Началото на седмицата ще внесе малко повече стрес, а влиянието на Луната в квадратура ще разруши плановете ви или ще предизвика хаос в организацията на домашния живот. Възможни са спорове с колеги за възможни грешки в работата. Трудности в отношенията може да имате и със съседи, познати, роднини. В резултат на спорове може да прекъснете отношения с някой от тях. Опитайте се да не влизате в конфликти и да не прекъсвате контакти, не оставяйте гордостта и амбицията да ви водят. Опитайте се да синхронизирате всичките си действия с целите и принципите на живота си. Не вземайте прибързани решения. По-добре е с малки стъпки да следвате целта си, отколкото да направите голяма крачка и да загубите сили и вяра в себе си. След работа почивайте: именно сега имате нужда от повече свобода и отпускане. На 8 и 9 ви очаква творчески подем и добро настроение. Периода не е най-доброто време за запознанства. Тези, които са семейни или обвързани, нека да покажат малко повече търпение и издръжливост, за да се справят с трудностите в отношенията си.

Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 06, 07, 12

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24033 0

Свързани новини

Водещи новини